Sköt dig själv..

Och skit i andra! 

Mind your own business! 
Är två citat som ofta ploppar upp i mitt huvud! Ja jag skulle nog kunna säga favorit citat. 

För ja sköt dig själv och skit i andra! Blir så jäkla less när folk som inte står en nära ska lägga sig i. Sen när folk blir arroganta, dryga och nästan otrevliga när man inte vill flasha hela sitt liv för en person. 

Då tänker jag väldigt ofta - Lägg den där energin du lägger på att snoka, snacka skit, beeing sneaky - lägg den på dig själv och ditt liv, dina barn osv! 

Jag har inte bett dig/er att lägga sig i! Bläää! Jag behöver inte era nyfikna näsor i mitt liv! Screw you! 

Ursäkta för aggressiviteten!


Alltså wow!

Tänk va lite träning (läs dans) kan göra för kroppen! Jag har ju under de senaste åren haft problem med min rygg pga mitt arbete, dåligt med träning och självklart lite för många kilon. Men sedan vi drog igång dansen i höstas och speciellt sen vi började vårterminen så märker jag sån jäkla skillnad på ryggen, axlarna och höfterna. De känns så bra. Visst finns det dagar som ryggen är helt fucked. Men de beror nog mesta dels på jobbet, tunga lyft och framförallt fel typ av lyft!

Men sedan jag dessutom börja lägga om kosten så mår kroppen så mycket bättre. Och de börjad märkas på kläderna också. Igår så provade jag ett par jeans jag inte kunna haft sen i somras och fick på mig dessa och de satt som en smäck! Kändes så jävla nice!! Var ju då tvungen och väga mig och BAAAM ett x-antal kilon var borta. Ren och skär lycka! Sån boost för självförtroendet ^^. Så nu fram till vår föreställning i maj så är de noga med kost och motion! Men eftersom jag och Therese har ökat vår träning med ca 2-3 timmar i veckan så känns de ju awesome!! 

Nej nu ska jag fortsätta redigera lite filmer till D4L. Btw in och kolla vår Instagram, följ o gilla vettja!! https://www.instagram.com/dancingforlifesweden/


Puss påer! 


Work hard play hard!

Nu har jag kört med Viktväktarna i ca 2 1/2 vecka. Har inte vägt mig innan jag börjat och har inte vägt mig nu idag heller. Vill inte bli besatt av min vikt. Men känner mig mindre uppsvälld och känner mig mindre hungrig och mindre sötsug. Och har dessutom än en gång lagt av med Cola och Fredrik försöker och lägga av med redbull och dess like. Vilket går sisådär. 


Men vi har köpt en ny typ av kaffemaskin eller ja en kaffepress. Och kaffet blir så jääääävulusikt gott! 😍 Vi har dock inte rätt typ av kaffe som ska vara i den. Så måste köpa det! Coffee addiction? Mm, yes I might be, sooner or later. 

Nej nu ska jag planera veckas käk. 

Ciao! 


What doesen kill you makes you stronger!

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra

Dessa rader av meningar har rullat i huvudet hela kvällen. Kanske för att de är så eller för att jag försöker intala mig detta. Ja jag själv har ingen aning.