Wihoooo!

Alltså fucking finally!


Nu är de bestämt! I höst är jag tillbaks i skolbänken. Men blir ingen program så. Utan kommer läsa svenska 2, naturkunskap, matte och ev samhällskunskap. Men börjar med svenskan som jag är mest nervös över 😂 haha. Började ju och läsa svenska 2 på distans direkt när jag var klar med min usk utbildning. Men de gick åt helvete 😁 men de var på distans och ja läraren sa bara de står i boken. Man ba 🖕🏼! 
Men eftersom jag har kurslitteraturen kvar sen dess och den har inte uppdaterats så behöver jag inte ens fixa den 😅. 

Sen börjar de lukta semester med! Så jävla nöjd! Sen börja arbetsdagen med två nya delegeringar, utan att ens be om det 😁 nöjd cheeey! ✌🏼 

Btw min träningsvärk i benen är brutaaaaal! 😂

Nej nu är min rast slut så dags för lite wöööörk!

Puss påer! 


When it hits you, hard!

När de slår till, hårt, som fan! 

När det leder till total kollaps. 
När det bara väller över, tårarna är ett faktum! 
Nu kan de bara bli ljusare. 

Dagar som denna så är min sambo den ända som kan få mig att se ljuset, det fina och bra som finns i sikte.
❤️


Alltså TACK!!

Tack till den som uppfann bra bus-produkter! Brun utan sol kan nig va de bästa som finns när vädret inte tillåter och när man är som mig - otroligt rastlös!


Imorgon är de en fullspäckad dag. Ska vara i Hebban vid 9 på morgonen och få håret fixat av min fina syster, hem byta om och sen i väg på bröllop. Känner mig dock inte helt hundra men min klänning men de får duga. Jag är ju iaf någorlunda brun, så folk slipper sitta med solbrillor när de ska prata med mig 😂 Hej spöke!! 
Fattar inte hur jag kan ha blivit så blek? Haha! Men nu är ju sommarn här så förhoppningsvis är fröken blekfis borta för ett tag ☺️. 

Nej nu måste jag sova!!

Puss påer!