23 januari!

Vilken helg!  Eller iallafall söndag! 

Ny termin med D4L. En grupp gick från 5 deltagare till 11 st. Kan ev bli flera i den! Så jäkla roligt :). Så igår bestod dagen av 4,5 timmas dans. Så roligt. Kroppen är lite smått mör idag but heeey I like it 😃. 

Idag började jag dagen med ett besök hos diabetesläkaren. Tog ju prover förra veckan och har vart piss nervös inför detta besöket. Men de ända hon hade något att säga till om vart att mitt hba1c/långtids socker var lite högt (som vanligt) och att jag vägde några kilon för mycket. Så efter Vemdalen ska jag ta tag i dessa kilon 😖😋.

Nej nu ska jag ta tag i jobbet☺

Ciao! 


Tell me that I'm not crazy!

Men detta år har då inte börjat bra. Vet inte varför men tvivlar nå otroligt mycket på Mig själv. Vågar inte tro på mig själv, orkar inte kämpa för mina drömmar, viljor eller åsikter. 


Vet att jag har sagt att jag ska se de positiva i allt jag gör och alltid gå in i allt med ett leende detta året men det går typ inte. Hjärnspöken? Ja antagligen. Men att få höra från folk i ens närhet att man ser sur ut, trött och tillomed sjuk då är det inte så lätt att gå in med ett leende. När tillomed mina pensionärer frågar om man mår dåligt, är trött då kanske de är ngt som är fel? Sen att jag är blekare än ett spöke gör väl kanske inte saken bättre? 

Jisses vilket deppinlägg det vart men så har det känts idag. Så nej ingen bra dag idag. Justja min rygg är dessutom helt fucked up. Underbart när man måste ta sina ryggtabletter för att kunna sova, jobba, dansa, orka med allt! I just love my life right now! 👍🏼


Peace out! ✌🏼


ÅgrenDELUX!!

I morse var jag och tog prover, sk årsprover för min diabetes. Så var fastande från 22.00 dagen innan till 8.30. Har nog aldrig bart så hingrig som när jag vakna i morse. Fy! 

Så de vart 6 rör med blod, hua! Men som vanligt lyckades de inte på första försöket. De stack en gång och fick ut liiiiite blod. Stack igen o fyllde kanske 1 1/2 rör sen tog de stopp där med. Stack på ett annat ställe o fyllde 2 rör o så tog de stopp. Sen böt de arm o de kom "massa" blod. 
Skulle ju självklart vägas med - fyfan! Och blodtryck, vilket tydligen var lite lågt. 

Så nu ska jag till läkaren om en vecka, så får vi se vad hon säger. Vad hon ger för dom hahaha. Nog för att jag vet till 90% vad som kommer att sägas men men.. 

Justja häll på att krocka/åka av vägen till sjukan. Bromsarna på bilen tog inte eller de var snorhalt. Ser att de kommer en bil och jag börjar bromsa långt innan korsningen men min bil vill inte stanna upp och jag åker  ut i korsningen i bredställ. Fy fan! Tur att bilen som jag kunde ha krockat med såg mig och bromsa och att de inte kom en bil i mottsatt körriktning. Usch o fy! 

Nej ni folket, nu ska jag duscha sen sova! 
Ciao! 


Kick ass! 💪🏼

woho! Körde ett jävligt roligt pass igår! 20-30 minuter på crosstrainern sen så blev de lite tabata/cirkelträning. 


Så köra övningarna i 30 sekunder sen 10 minuters vila mellan övningarna. 
Sidoplankan vänster 
Sidoplankan höger 
Armhävningar 
Squats
Rumplyft 
Rygglyft 
Plankan
Kissande hunden höger ben
Kissande hunden vänster ben 
Situps 

Så ett varv tar ca 6,5 minut o så köra de minst tre varv! 💪🏼 sen kan man ju öka tiden ju mer tränad man är. Jag vart iaf apslut efter de där passet! ✌🏼 och detta behövs de inga redskap till heller kanske en yogamatta elr ngt och köra övningarna på. 😃 känns iaf skönt i rumpen och benen idag ☺. 

See you! 


Skriv inläggstext 


2017!!

Bye Bye 2016 and hello 2017!


Helt galet men nytt år nya möjligheter! 2016 var som sagt ett jävla skit år. 2017 ska bli mitt och Fredriks år! Ett år fyllt med massa kärlek! 😘

Men har typ ett litet nyårslöfte - Jag ska försöka se det positiva i allt som sker runt om mig. Bort med alla negativa och de pessimistiska i mitt liv. För de har ätit upp mig innefrån. Mer kärlek till folket! Dags att bygga upp mig och mitt självförtroende från grunden! 👍🏼 
Sen har jag lite fler nyårslöften men de håller jag för mig själv och Fredrik ☺. 

Nej nu ska jag fortsätta och lyssna på oldschool hiphop o r'n'b och filosofera vidare! 

Puss påer!! 😘