Världens bästa! ❤

Har jag världens bästa sambo/pojkvän/fästman? Yes I do! 


Han vet alltid vad han ska säga för och få mig på de bästa humöret. Vad han ska göra för att få mig lugn och sansad. 
Men han känner min sjukdom med. Som nu i morse så sa han "Du är så svettig. Ta ett blodsocker!!" Tänkte inte mer på det. Och så skriver han 10-15 minuter senare och frågar. Då hade jag såklart glömt detta. (Är inte den mest snabbtänkta eller ovirrigaste personen på morgonen). Tog mitt blodsocker och japp 2,1 stod det. Vilket ledar till att jag måste vara hemma från jobbet! Wich sucks!! 

Men hade inte Fredrik märkt de när han gick upp så hade jag nog pinna iväg till jobbet och märkt de på plats. Vilket har hänt fler talet gånger. Är inte den skarpaste kniven i lådan då heller. En gång fick mina kollegor fixa saft o macka åt mig för att jag inte kunde stå själv. 🙄😳

Nej nu ska jag försöka få ordning på allt! 

Puss o kram! 


8 years ago!!

2009 - candyman!

Satt och leta lite inspo till kommande koreografier och kom på att vi gjorde en sån jäkla rolig och bra dans på vårt projektarbete i gymnasiet! 

Vilket snart är ÅTTA årsen! Helt galet! 

Minns de Som en jävligt bra tid i livet, allt vart sååå bra. Skolan var fet, mina fina brudar, dansen, massa party och livet bara rockade.. just där och då kände man sig odödlig, som att inget kunde stoppa en. 
Well någon slog hål på den bubblan tyvärr. Haha. 

Nej nu ska jag duscha sen sova! 
Puss påer!


13 februari

Alltså jösses! Vakna i ett ryck alldeles svettig o fattade inte vart jag var. 

Jag drömde att vår föreställning var i fullgång. Men när mina två danser skulle köras så var de helt fel musik. Alltså inte den låten som skulle vara utan de kom på ena dansen en klassisk låt till ett hiphop nummer och till show numret så kom de väääärsta hårdrocken. Och när jag och Therese skulle köra våran duett så var de en cover på den låt vi skulle dansa till och den covern va myyyyycket långsammare än vår "riktiga" låt. Ljussättningen fuckade ur totalt och allt vart bara kaos. Fy!! 
Nu är de trots allt bara 80 dagar kvar så nu börjar väl alla jäkla hjärnspöken inför de! 😱

Men som tur är så ska jag o vapendragaren min dansa i kväll och försöka få ihop de tre gemensamma danserna som är kvar. 

Btw alltså våra danstjejer är GRYMMA!! Nu börjar söndagar bli min favvodag i veckan! 😃

Ciao! 


Back to reality!

Yes då har en arbetsvecka gått typ. Och jag saknar redan skidorna, backarna o chillet. 

Men saknar inte de andra haha!! 
Men jag o Fredrik åker nog upp till Romme en helg och bara åka massa skidor och mysa 😃. 

Nu har jag kollat på ca två säsonger av unga föräldrar. Så mysig program. Dock blir nog saknaden ännu större efter barn av och kolla på sådana program. Men de är bara o kämpa på! 👍🏼

Ciao!

Skriv inläggstext