Tack!!

Varning, gnälligt inlägg!!!


Nu är bristningsgränsen nära! 
Jag ser bara Grekland i mina ögon just nu! Trodde jag var ledig från i tisdags till 3 september. Men nej!! Nu fick jag min semester indragen i morgon! Jo för att dom fick inte in folk osv!

Jag har länge tänkt att jag säger upp mig! Börjar plugga heltid, jobbar på timme om dd behövs. Och nu så känns de som att de är den ända utvägen, på detta helvete!! 

Börjar ledsna på att vakna och somna med hjärtklappning, orolig mage, är less på att mitt blodsocker ska vara som en berg och dalbana varje dag - ledig som i jobb. För är man ledig så är man aldrig ledig, eftersom de kan ringa kl 7 och säga åt en och jobba!! Livegen? JAPP!! Själva grejen med att kunna ha ett liv, utanför jobbet är näst intill omöjligt!! Jag kan inte ta dansklasser för jag jobbar, kan inte träffa vänner, familj o så för japp jag jobbar. Är det de ända man ska göra här i livet? Jobba? Ska man inte leva, må bra och ha roligt? Nej verkar inte så.. 

Att ha den där oron i kroppen, alltid, gör att man blir utmattad fysisk som psykiskt! Avundsjukan.

Shit blir så imponerad och avundsjuk på mina vänner och folk i min närhet som bara byter jobb, säger upp sig, börjar plugga, byter avdelning/kontor  och typ startar eget föredrag utan att ens verka nervösa typ. 


Min svenska kurs börjar i morgon och jag håller på och kissa ner mig just nu! 😱
Har inte ens alla böcker som behövs 😂. Men den sista boken lär komma nu i veckan. 
Annars då?
 Jo min telefon är ett sjunkande skepp. Displayen är helt trasig, vibrationen i den funkar inte, ljudet funkar när de vill typ och batteriet håller i några få timmar! Just my luck! Meeeen jag har drulleförsäkring på den, som tur är så ska lämna in den så kanske jag hinner få tillbaka den innan jag drar till Grekland ✌🏼. 

Men nu skiner solen så fint och varmt så ska sätta mig utomhus och bara chilla fett 😁 

Puss påer


When life hits you hard!

Kan nog hade den jobbigaste natten på väääääääldigt länge! Högt blodsocker, dåligt med sömn, oro, knasiga drömmar och vakna med en konstig känsla i magen! 


Så nu ser man ut som sju svåra år!! 

Skulle behöva sova i två dygn, massa sol och bara massa chill! Så sliten är jag.. 

Men nej nu ska de tydligen jobbas 😶. 

Ciao!6 augusti!

Idag för 7 år sen, så gick flyttlasset till Enköping. Helt galet! Trodde knappt de skulle hålla en månad. Så mycket gnissel och missförstånd. Men vi tog oss igenom det och nu sju år senare så har vi vårt radhus, där vi snart bott här i tre år! 


Och jag inser nu, att denna flytt har vart ganska jobbig. Flyttade från min trygghet, vänner och familj till min pojkvän. Inget jobb , typ inga vänner och en osäkerhet. 
Men nu 7 år senare - som sagt så bor vi i radhus, jag är ofta hemma i Hebban och umgås med familjen, dansar och har min bff där. 
Men under dessa 7 år har jag och min mamma blivit mkt närmre varann. Knas kn vissa tycka men jag tycker om det. Har inget emot och umgås med henne en fredag/lördag kväll. Vet ju dock inte hur hon känner? 😂. Men jag vet många i min närhet som är lite avis på att vi har sån fin relation. Jag kan nog prata om allt med henne. 

Nej nu måste jag sova. Rörligt inlägg men sån är jag ✌🏼 


I dont wanna Dream any more!

Jag drömmer så konstiga och verkliga drömmar på nätterna. Eller nej inte konstiga, de är fina drömmar. Men när jag vaknar upp så tror jag att de skett. Drömmer oftast att jag hör barn joller, att jag är gravid, att jag föder barn, att jag ligger och sover med mitt barn i sängen osv. Yeah you get the point, right? 

De är ganska så tröttsamt! En sådan dröm kan pajja hela min dag, vilket ofta leder till att jag inte vill somna heller. Knas?!

😶