När tiden står stilla..

Eller nej den har nästan gått baklänges idag. Ledig dag och vakna kvart i åtta..
Gick upp o kollade lite tv och somna om i soffan.. Men idag har jag kört 3,5-4 timmars inräkningar. För jisses va hungrig jag har vart. Frukost - lunch - mellis - middag o kvällsmål.. o nu kurrar de fint i kistan!! Hahaha! Börjar sakna grönsaker och kolhydrater (läs potatis!!!) men är bara 3-4 dagar kvar tills dess 😃..

Men huvudvärken är brutal. Men jag vet att de är pga sockret och kolhydraterna. Första gången de inte är pga cola eller redbull. För ja de beroendet har jag haft under kontroll sen i augusti/september och har druckit en redbull sen dess och trappat ner till 1 liter i veckan MAX. Från 2-3 liter om dagen till 1 liter i veckan tycker jag är ganska bra ^^.

Nej nu ska jag sova så jag får äta frukost..
Godnatt ^^


Just can't belive this!

Jag gjorde ju en resa för snart två år sen. De kan vara bland de bästa jag gjort. Ja de var jobbigt, men ja det var så lärorikt och roligt. Nu kanske ni tänker, vad f*n babblar hon om? Jo jag körde ett livsstilsprogram på några månader. Och ja de gick som det gick och jag kanske vart lite VÄL manisk med det. 
MEN då jag själv har känt under de senaste året att jag är inte mig själv. Trött, har ont i huvudet, muskler, rygg och lederna, mår illa, viktuppgång osv - listan kan göras sååååå lång. 
 
Jag har nu bestämt mig för att göra detta igen, MEN inte låta mig bli helt manisk. Första veckan kommer bli tuff och jag kommer antaligen vara helt jävla död. Men nu kör vi! Jag ska ta en vecka i taget, fram till jul. Och ja jag vet julen är om ca 3 veckor men de är ungefär så långt fram jag orkar tänka, planera och så långt fram jag kan se just nu. Jag har nu letat upp ALLA recept och hela konceptet. Är rädd men laddad I guess.. 
För denna gång ska min Fredrik va med på resan. Vi gör detta på egen hand men tillsammans så klarar vi allt! ♥
 
Nej nu ska jag äta ett ägg och ta en "kvällsdrink" sen sova ^^
 
See y'all!
Btw 61 dagar kvar tills man står på ett par skidor igen! ^^

15 november!

Jesus! De senaste 4 dygnen har jag sovit max 10-11 timmar. Trots att jag känner mig helt sopslut, överkörd och osv så kan jag inte sova. It sucks! Huvudvärken är återkommande faktor..
Well well. Hade de värsta dagen på länge igår. Dåligt med sömn, en rygg från helvetet, och som grädde på moset en skit kväll på jobbet!! Låg ca 50-70 minuter efter från typ min rast!! När kl 21.30 hade jag fyra besök kvar och de va mellan 10-15 minuters långa besök! Wiho. Och jag slutar kl 22. Som tur var så ställde vissa upp och hjälpte mig så jag kom hem i någorlunda rätt tid.. Men stressen la sig inte för det. Vaknade upp i natt och hade sån hjärtklappning, allt bara snurra, kunde typ inte andas, fötterna o armarna domna bort och jag fatta typ inte vart jag var. Och kunde inte somna om.
Så i natt har jag lyssnat på typ 1/3 av män som hatar kvinnor boken och den är 15h timmar lång. Men bra är den hehe! ^^.

Nej nu ska jag ladda för ett kvällspass IGEN. Och hoppas att detta passet går betydligt mkt bättre än gårdagen.

Ciao!