Throw back friday!

Eller något i den stilen!

Tanken har slagit mig både en och 14 gånger nu i kväll.. Varför var jag så jäkla besatt av att vara a skinny bitch för ja - 8-10 år sen?
Jag var ju smal, hade fina former! Sen förstår jag att filt tyckte jag såg sjuk ut sista året på gymnasiet - cuz I did!
Visst gick ner ca 25 kg på 2 månader? Vägde då 65-67 o gick ner till ca 40-43kg!! Hej plankan! Haha! Men jag gjorde inget annorlunda då. Eller jag åt som vanligt tyckte jag själv MEN dansade ca 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan! Sen helgerna var de bara sova, festa o dansa på krogen..
Om jag bara vetat de jag vet nu och ser de jag ser nu så hade jag sagt till mig själv!! Sluta stressa med allt! Andas! Ta tag i skolan, umgås med dina vänner! Sluta noja dig över de där extra kilot- för du är snygg som du är!! OCH SÄTT ALDRIG I LÖSHÅR!! Du kommer ångra dig tio år senare!! Haha!!

Sen har jag även insett att jag hade en jävligt fin tonårs tid, hängde mycket med mina underdunderbara Heby brudar!! ❤️
Och min fina underbara barndoms vän/syster Sara! Utan henne så hade nog hela barndomen vart rutten! I fuckin love you!!❤️
Sen min fina vän Tina! Woooow vilka fjortisar vi va! 😘

Sen hitta jag en super fin bild på min älskade lilla mormor! Blev alldeles tårögd och kände bara en extrem saknad efter henne! Känner att hon är med mig ibland men jag saknar henne nå sjukt mycket! ❤️