2016!

Ja så var detta år snart över. Så vad har hänt under 2016? Hur har de varit? 


Jag skulle nog säga att 2016 har varit ett kämpigt år. Så här i efterhand så må de ha vart en enda stor uppförsbacke. 

Januari förlorade min ögonsten en av sina största förebild. Och jag hade ett helvete med ryggen. 

Februari var vi i Sälen med the family. Och där någonstans insåg jag att skidor, vacker miljö o bra sällskap är balsam för själen, trots en trasig rygg. Men vi han även med en begravning som var så otroligt fin och fridfull men otroligt jobbig. Att se sin bästa vän o kärlek vara så ledsen skär i bröstet. Du är förevigt saknad! ❤️ 

Mars bestod mesta dels av träning och besök hos sjukgymnasten. Firade även 7 år med min Fredrik. 

April var de nog bara jobb, dans och mycket sjukdom som stod på listan. Diabetesen var under kontroll och långtidssockret hade gått ner vilket alltid är bra. Var dock på de värsta läkarbesöket ever tror jag. Att få höra både de ena och de andra om sig själv, sin vikt o psyke under ca 30-40 minuter. Alltså inget positivt what so ever!! 

Maj var de ännu mera dans och häng med kollegorna och ja ännu mer dans. Han med ett vårrus med (som gick piss dåligt). Han även med en natt på akuten pga diabetesen. Hade jag kommit in någon timma senare så hade jag kanske inte suttit här idag. 

Juni var inte min månad! Tre läkarbesök på 3 veckor, 1 besök till diab sköterskan o 1 besök hos dietisten och 3 veckors sjukskrivning och en tripp till Ullared/GeKås 

Juli vart de semester och vi gjorde inte överdrivet mycket. Jag blev ett år äldre. Njöt av den lilla solen som ville visa sig. 

Augusti började med ett bröllop o en hejdundrande fest uppe i Rättvik. Släktfest/bröllopsfest, Heby karnevalen och en båttur med eckerö han jag också med :) 

September så var de bara jobb och ett kasst immunförsvar och en del möten som stod på schemat. 

Oktober drog dansen igång igen, vilket var Å roligt och utmanande. Men de var en tung månad också fick höra både de ena och det andra på jobbet. Personliga grejer alltså! Var på föreläsning med Rebecca Anserud Ett bipolärt hjärta! Som var så jäkla bra! Nu var de även hjärtats tur att bli ett år äldre! 😉

November så bestämde jag mig för att ta tag i min hälsa. La om min kost o lyckades gå ner 5kg. Mycket jobb och dans stod på schemat. Fixade ny telefon wihoo!! 

December bestod mesta dels av hunger och sömn! Haha. Han väl med en heldel jobb, dans och familjehäng med. Julbord med mamma och jobbet. Och en del träning aswell. 

Nu låter kanske detta mycket eller lite, bra eller dåligt. Men efter detta år med en massa sjukdomar, personangrepp, ångest, panikångest och även en stor längtan börjar gå mot sitt slut! Thank god!

2017 ska bli mitt och Fredriks år! Vi har sååå mycket som vi vill hinna med. Resor - Vemdalen o Grekland elr Thailand. Förhoppningsvis nytt jobb alt plugg. Hitta mig själv igen. Få vår högsta önskan att slå in!!!! Nu kan de bara gå bättre. 

Bye 2016 and Hello 2017!!


30 december!

Alltså vilken jul! 

Fina julklappar, god mat o bra sällskap! Kan man önska sig något annat? 

Fick iaf en crockpot/slow coocker, parfym, Nike air Max skor, pizza kit set och så köpte jag en julklapp till mig o Fredrik, ett högtalartorn.

Igår var vi hos mamma och körde den traditionella julklapps leken :) jag lyckades få med mig en plattång och en popcornmaskin hem :). Vet dock inte när jag använde en plattång sist ☺️. 
Så nu är de ca ett år kvar tills nästa jul. Och om jag har samma tur som i år så är det ledig helg lika som i år. Men förhoppningsvis så har jag bytt arbete tills dess ev så tillomed så är jag student tills dess 😃. 

Annars då? Jo jag vakna i morse och hade en känsla av att jag inte var själv hemma. Hörde ljud från ovanvåningen och kände mig smått iakttagen. Ringde Fredrik och nope han va inte hemma. Hua! 😖

Och nu är de inte långt kvar tills vi är i Vemdalen!! 😍 ska bli så mysigt. Åka skidor, njuta av naturen, afterski, bada bastu, dricka Galliano osv! Så mysigt! 

Nej nu ska jag laga lite lurre. Svampomelett! Och i kväll blir det datenight med hjärtat! 

Ciao! 


Läslus, bokmal osv.

Jösses på cirka en månad har jag plöjt böcker i mängder. Eller ja jag har inte läst en rad men lyssnat i mängder bl.a. Bucketlist, Ibland mår jag inte så bra, Stieg Larsson trielogin, Det som inte dödar oss (fortsättningen på Stieg Larssons böcker) 11 år i fångenskap och halva En man som heter Ove (som var skit seg. Dålig uppläsare). Önskar att jag upptäckt ljudböcker liiiiite tidigare. Undra vad man ska lyssna på nu? Liza Marklund kanske. Eller pepparkakshuset kanske. Vi får se helt enkelt.

Idag har jag vart hos frissan. Alltså vilken jävla nervositet inför de besöket haha! Men 1 decimeter kortare och sååå mycket fräschare och så otroligt nöjd. Fick det i julklapp förra året ☺️. Och trodde Fredrik hade användt de men icke sa nicke. 
Sen vid lunch tid var de dags för klorna så nu är de korta och fräscha igen! 😃 

Nej nu ska jag och mitt lockiga svall städa och plocka fram julgranen ☺️

Puss påer! 🎅🏽


Just thinking..

Har tänkt på en sak ganska länge.

När jag sitter i en folksamling typ 3 pers och uppåt så kommer jag på mig själv att stänga av helt! Sen hör jag någon säga mitt namn eller ser hur deras läppar uttalar mitt namn. O jag sitter som ett fån och bara kollar tillbaka. Folk tycker säkert att jag är arrogant, nonchalant osv. 
Men de har bara blivit så på sistone. Jag typ kan inte koncentrera mig på ett samtal. Kan även bli så när jag pratar i telefon med någon. Slår ofta på högtalare eller har headset i och börjar greja med annat. Så jo jag är nog lite nonchalant. Men känns som min hjärna ska sprängas och allt bara snurrar om kring i skallen. De har väl säkert sina orsaker men de är såå jobbigt!! Så märker ni att jag tappar fokus när ni pratar med mig, säg till mig! Och nej de är inget personligt bara min sega hjärna som inte pallar 😂


Vilken kvinna!!

Alltså Adele!! Vilken jävla brud. Vilken jävla pipa kvinnan har! 

Måste se henne live!!! MÅSTEE!
Har lyssnat på hennes musik typ hela dagen! Sitter med gåshud, typ hela tiden! Vilken bruttaa!! 
Ge mig hennes sångröst, L-O-V-E IT!!!!

Hennes musik kan verkligen göra ens hela dag, speciellt efter en dag som denna! 💕


8 december! ✌🏽️

Vilken start på denna vecka alltså! ☺️
Var in till Västerås med mamma i måndags. Åt julbord på Ikea och handlade lite julklappar och bara var.
Köpte gardinstång till vardagarummet (en till), gardiner, lite små saker på Ikea.
Men skulle få upp dessa gardiner, men fy va de såg inte bra ut. Så åkte till Rusta dagen efter och köpte ett annat par, satte upp de och även våra nya julstjärnor i fönstren. Myys ^^

Vi har med min familj de senaste tre åren sluta köpt julklappar till oss vuxna och drar ett namn och köper julklapp för en viss summa. Tidigare år har jag alltid vetat va jag ska köpa till alla innan vi ens dragit ett namn. I år är det helt blankt! Jag blir knäpp. Eller jag vet vad jag skulle köpt till 2 av dom men men.

Idag är det dag 11 med mina tillskott och "diet". Har ännu inte vägt mig. Vågar inte. MEEN har inte lika ont i mina knän, axlar eller rygg. Axlarna är typ återställda! Så skönt. Sover som en bebis med. ^^
Nu ska vikten peka nedåt med :)


Alltsåååå!!

It burns!!! Jag snackade igår om flush. Pffff! Släng dig i väggen!! Nu är mina lår knallröda och de bränner nå sjukt! Sen ansiktet WOOOOW! Nu i skrivande stund så börjar de brännas på armarna, ryggen o rumpan! Haha! Hade helt glömt denna härliga känslan! Haha 😂😍

De betyder att de händer något i kroppen, så jävla ballt!! 😃 Kan tänka mig att många tänker wtf va obehagligt, eller varför utsätta sig för ngt sådant? Men de så ballt 😂.

Men nu ska jag snart äta min mumsiga frukost! ☺️

Puss påer!

Nu ser inte detta mycket ut för värden. men detta var precis innan det hela blommade ut ^^

Wooow!!

Sista dagen på helvetes veckan! 😂

Jag fick en sån där härlig flush nu idag. Röd runt käkarna/hakan och varm o pirrig på brösten hehe! I like it! Men vilka cravings jag har haft denna vecka. 😱
Har gjort en vägning and I like that aswell! 👍🏽 Så motivationen blir ju inte sämre av de. Kommer nog köra två sk vita dagar i veckan fram till nyår. I morgon ska jag köra en ät-va-fan-du-vill-dag men ska dricka mina produkter. Ska ju faktiskt på julbord med mamma, en liten tradition vi har sen ca 6 år tillbaka ^^.

Men nu ska jag ta hand om mitt ny bryggda te och sen äta min frulle :). Längtar till morgondagens frukost - yoghurt, bär o lite mumsiga frön till de!! 😍

Puss påer!

Justja glad andra advent!! 😃🎅🏽🕯🕯