27/9 2015

God morgon!
Sitter i mitt fina kök och har precis ätit lite frukost och nyser som aldrig förr. Varför blir man nästan alltid förkyld när man kommer hem från en semester i värmen? I don't know. Troligt vis pga temperatur skillnaderna. Vi gick ju trots allt från 35grader till 8-10 max. Så vad händer och sker idag då? Jo jag ska jobba, som vanligt typ. Fast de är rätt chill och komma till jobbet och bara gå in i "work-mode". Och eftersom jag själv gått och blivit pensionär så kan jag ju inte sova så länge, längre eller hålla mig vaken på kvällarna. Så vid 22-23 så sover jag som en stock, för de mesta och vaknar självmant utan väckarklocka vid 7.30-8ish. Men de kanske är vuxenpoäng, eller? ^^

Nej nu är morgonkaffet uppdrucket, nu borsta gaddarna och sen jobbelijobba..

Ciao!

Love me or hate me?

That is the question! 😋
Nej skämt o sido! 

Så var det helg ett tag! Så välbehövligt. Känner att en redig förkylning är på ingång - inte okej! Så ska kurera mig i helgen så jag inte åker på nå skit nu innan man åker till solen. 
Så ja i helgen, vad händer? 
Ska till Hebban i morgon, fixa de sista innan avfärd - växla pengar, köpa typ en bikini? o lite annat man behöver inför en vecka i solen 😃. Jag längtar så sjukt mycke nu!! Vill ligga i en solstol, på stranden, med en ljudbok/podcast/musik i öronen och en effes i handen och bara känna hur solens varma strålar bränner mot huden!! Och då bestämma sig om man ska grillas ett tag till eller ta sig ett dopp i de blååååå!! Gaaaah!! 
Sen känner jag att jag behöver komma ifrån vardagen en vecka. Inte en massa måsten, göra typ vad jag vill, njuta av sol, bad o värme och äta och dricka gott!! Men de sega är att en vecka går så foooort 😢. 

Well well! 
Dags o sova!! 

Dentist, tandläkarn, tandis!

Fy bubblan va jag ogillar att gå till tandläkarn! Vet inte varför men I just do.. 
Som nu idag, brutal jävla ågren i bilen på väg till tandis. Sitter och väntar på att bli uppropad och känner hur hjärtat slår 1000 slag i minuten, kallsvettas och ville typ bara springa där ifrån. Undersöks och känner att de börjar susa i öronen, börjar må illa och vill bara därifrån.. När de är färdigt så reser jag mig upp från stolen och känner hur de börjar snurra i skallen. Sätter mig i bilen och känner hur all energi bara försvinner, noll ork. 
Är detta normalt?! Dricker lite vatten och tar en dextro, och ett blodsocker - 7,6. 
Nej usch - jag hatar tandläkarn! Sen att man ser ut som att man gjort en failed läppförstoring är väl inte de roligaste heller :/