Kul!!!

Alltså min kropp och specifikt min rygg börjar ge vika.. I fredags hade jag någon konstig en dags förkylning, 39graders feber o djävulusikst ont i hals och ögon, som sedan vandrade ner i nacke, axlar bröst och landade i ryggen som strålade ut i benen och rumpan. Gick en en märla och kunde knappt stå, eller sitta! Love my back! Så nu efter två behandlingar hos kiropraktorn så har han kommit fram till att jag har en rejäl inflammation i bäckenleden (heter de så?) så ska äta antiflammatorisk så får vi hålla tummarna att de ger med sig och inte blossar upp i vänstersida nu!! 
Men why me?! Har vart nog med sjukskrivningar detta halv år?! 

Men ska till husläkaren i morgon och se om han/hon kan göra något åt detta med. Nog för att de är bättre, men gör fortfarande ont och gå och stå och sitta.  Nu börjar ju trotts allt benen och kännas jämnlånga 😜 

Btw var hos min diabetesläkare igår och allt såg bra ut, visst så är långtidssockret lite högt och skulle inte skada och gå ner lite i vikt men annars så var de fina resultat på proverna!! Dags och ta tag i blodsockret och vikten då kanske? Vikten tar jag tag i när ryggen min mår bättre! 

Nej nu ska halta Lotta promenera en liten kort sträcka, på doktorn/kiropraktorn order!! 😖