So freakin tierd!

Börjar ledsna på att inte få sova 8 timmar i sträck. Sover max en timma sen vaknar jag o är vaken 20-30 min sover en 45-60 minuter osv ja ni förstår.. Så när klockan bli typ 8-9 så ger jag upp ibland tidigare än de, förra helgen jag var ledig gick jag upp 06.10 för jag orkade inte vrida o vända på mig! Böh! 
Så nu sitter jag här i soffan och är alldeles svart runt ögonen pga lite och dålig sömn och en grym pannknack. Skulle behöva duscha men nja får ta de sen 🤓. 
Annars då? Not much. Ska väl ta tag i livet och dagen och typ städa lite kanske? Igår iaf så körde jag myskväll. Badade badkar, läste bok, lyssna på en podcast och ansiktsmask. Så jäkla skönt! Kanske kör en mysis ikväll med. 😋

C ya! You know what?!

Alltså nu börjar jag ledsna på att inte få sova en hel natt, att ha en molande värk i rygg, rumpa och ben 24/7. Är så less på att inte kunna ta en lång promenad, köra ett fett danspass eller springa intervaller på gymmet eller bara be me. 

Jobbade igår efter att ha vart hemma i två och en halv vecka, and outch! Efter en sjukt tung dag så hem och tog de chill och sen träning på de. Not so smart! Men men de kan väl bara bli bättre?! Men som sagt börjar känna mig slut i kropp o knopp efter för få sov timmar.. Vaknar runt sex halv sju varje morgon sen är jag ju vaken under nätterna med, vaknar av varje liten förflyttning! Men nu så ska jag få hjälp av en sjukgymnast så kan bara hoppas på de bästa. Ska prova och jobba ikväll, då kvällarna brukar vara lite lugnare än dagspassen. Tycker bara synd om mina kollegor som ska jobba med denna tröttmössa ikväll, kommer inte vara nådig vid 22. Antigen tyst som en mus eller fnittra som en liten nyförälskad fjortis. Får väl hoppas på de sist nämnda eller?! 

Nej kanske ska göra lite kaffe så man piggnar till? Sounds good to me! 
Puss påer!