One day!

En jäkla dag kvar!!! Sen är det semester!!
Dock  säger min rygg åt mig att inte göra för häftiga rörelser, skutt o hopp- då känns de som om någon hugger knivar i rumpan och nedre delen av ryggen! Ska bli intressant och se hur den känns i morgon. Hoppas innerligt att de är pga kiropraktorbehandlingarna som gör att ryggen mår som den gör. 

Sen att vår sk förening håller på att gå i tusen bitar känns ju bara awesome! Tar mer energi än vad den ger..

Mosad, överkörd och nedgräver!

De är så jag känner mig nu..
Augusti 2013 vart jag färdig usk, idag juni 2015 så är jag inte usk tydligen och aldrig varit heller.. Känns så jävla sjukt. 
Ja jag har verkligen hamnat mellan stolarna och är så äckligt less på det. Detta gör en ju inte direkt motiverad till att gå till mitt underbetalda skitjobb!
Så har någon ett jobb tillövers - hör av er. Har någon nå tips på en kickas utbildning, let me know! 

Call me crazy if YOU like, but..

I miss the dance!! Alltså jösses de har inte gått en vecka ens och jag har redan nya dansideer, massa dans i kropp o ben och hör bara bra låtar som jag vill göra korre åt!! För en vecka sen sa jag till min kära sambo - Jag vill inte ta ett danssteg på flera veckor, jag vill inte ens tänka på dans.. Men nu - tadaaaa!! Är man dansnoob så är man! Inget att göra åt :) 

Sen vädret hallå?! Love the weather!!  
Synd att man jobbar. Dock efter jobbet igår tog vi och körde en städdag inne som ute :) medan älsklingen dammsög inne så klippte jag gräset och rensade i rabatten, så nu ser de iaf okej ut utomhus. Skulle vilja få dit nå fina blommor, men oduglig som man är på den biten blir de nog inga. Möjligtvis i ngn snygg stor kruka men vi får se när lusten faller på 😃

Nej nu ska jag jobba igen. Have a lovely day y'll!! 😘
T-R-Ö-T-T!!

 
 
Wow! Nu börjar det sjunka in! What have I done?
Jo min dansförening hade ju dansföreställningar 4-5 juni. Så har planerats, övats, koreograferats och bara öst med sen i mitten av november-14. Den 10/1 hade vi uppstartsmöte, för detta projekt. Där vi snackade med föräldrar och dansare som var intresserade av att medverka. Den 15/1 hade vi första dansträningen med den äldsta gruppen då var de ca 7-8 stycken, gången efter det var dom 12 PERSONER! GALET! Men så roligt att se att så många ville vara med oss :)
Sen första helgen i februari körde vi igång med våra yngsta tjejer som var mellan 7-10 år och de var runt 11-12 personer och de höll sig så hela terminen! Så ja vid februari var vi ca 22 personer! Året innan var dom totalt 9 stycken, som vi hade träningar med! Så de hade mer än tre dubblats - CRAAAAZY!! Så då kom vi fram till att vi måste bilda förening eller en studiecirkel, dels för alla förskärningar ect ect. Så i slutet av Februari början av Mars var vi Dancing For Life AU.  En aktiv ungdoms förening helt enkelt. Och de rullade in några flera 11+ tjejer som ville vara med oss och dansa, och SJÄLVKLART fick dom det.
Vi var totalt 35 personer som var upp på scenen vid något tillfälle under föreställning! 35 PERS?! De är också galet :) Förra året var vi 18 pers och det tyckte vi var många då :)
Så nu så här när stormen har lagt sig så känner jag mig som jag blivit överkörd av ett ånglok. Veckan innan sa min kropp - SLUTA UPP MED DE DU GÖR! SOV! SITT NED!! ANDAS!! TA DE LUGNT VA FAAAN! Så de gjorde jag, jag vart hemma från jobb och försökte att koppla bort ALLT o ALLA men med vilken framgång? :P
 
Men nu är det askul o vara tillbaka på jobbet, var länge sen de kändes så :) Sen att jag är helt lost i pallet och kroppen säger fortfarande åt mig att ta de chill - men de faller strax på plats :) Har ju trots allt jobbat nu i helgen, och jobbar nu idag med. I morgon från jag "helg" en dag som jobb ons-fre. Med en liten utbildning på torsdag.
Kommer kännas så konstigt att inte åka och dansa på torsdag, har gjort de varje torsdag sen 15 januari.
Men ska väl börja samla ny koreografi inför nästa grej - Fest i Heby den 25 juni, Vilket även är min första semester dag :D haha.
 
Nej vi hörs, ska chilla fett nu! :D