Ge mig sol sommar o 30'grader varmt!

Ge mig sommar! Jag bor nog i fel land på vinter halvåret! Min kropp är inte gjord för snö, minusgrader, halka och mörker!! Blööööh!
Tänk o kunna gå i tunna kläder, shorts en snygg tisha, klänning eller bara ligga o gassa i solen i en snygg o bekväm bikini? Sen brännan ska vi inte tala om! 

Jaja jag får väl glatt vänta som alla andra skandinaver eller boka in mig på en spraytan eller ännu bättre en resaaaa!!!! 

Hittade btw en bild som är från någon sommar sen!  

Jul jul strålande jul!

Jisses vilken jul! Inte mycket till just julkänslor i år, men de vart jul trotts allt. Och en väldigt bra jul dessutom! :) 
Uppesittarkväll med F familj i Lillkyrka, that our thing 😃 och de är alltid lika mysigt. Julafton firades hemma hos oss med min familj med sleepover. 
Jag o F hade en rätt chill juldag, efter att gänget hade åkt hem. Och annandagen var de dags för "julmiddag" hos mamma i Heby med klappleken, alltid lika roligt :) 
Blev en sleepover aswell, dock utan Jessica o Björn. 

Och världens gulligaste lilla Zakk satte sig bredvid mig i morse, jag visade då ett kort på honom och mig där han sitter i mitt knä och bilden var fyra år gammal och jag sa ngt i stil med du o jag Zakk vi är goa vänner. Han la sig typ i mitt knä och säger nej Johanna du och jag vi är bästa vänner!! ❤️ alltså älskade unge! Mitt hjärta slog en frivolt! 

Här är bilden. 
Btw - ser ju nästan lite skinny ut. Vilket jag säkert inte tyckte då!! 😜😅😖