29 april!

Fy satan!! Nu är de inte nice! Jag mår prutt dåligt! Taggtråd i halsen, snorig, kliar i ögon o näsa och världens betong keps!! Har nog för första gången fått typ migrän. Bara att stirra in i telefon nu gör att de bara skär i huvudet o ögonen!!

Nej nu ska jag sova!!

The screams all sound the same!

Kaoz! Totalt jädra kaos i skallen just nu. 
Känner inte riktigt igen mig själv just nu. Vet inte om de beror på att jag slarvat med kost och träning de senaste veckorna, eller att jag har något inplanerat varje dag från mitten av april fram till mitten av juni eller att om två veckor har vi föreställning, vi har inte ens en halv salong förbokade biljetter. Vi får skit från alla möjliga håll - skola, allmänheten, anhöriga till medlemmarna bland annat! Eller att jag går runt och har typ hjärtklappning dagligen, don't know.

Just nu så känns de som man står och tuggar på samma ställe, vilket jag aldrig har haft något emot. Men nu vill jag att de ska ske nå drastiskt i mitt liv. Göra en fet resa, upptäcka världen till exempel. Eller plugga, starta eget företag (men med vad vet jag inte ännu), flytta utomlands, satsa stenhårt på något, byta jobb, byta bransch, klippa av mig håret (never hinna happend), färga håret. 
Jag vet inte vad jag ska göra för att få en ny tändning, eller bara ny energi!! 

Bara en sån sak - jag sprang vårruset 4,8 km alltså sprang den biten av 5 km, gick alltså 200meter. Och gjorde de på en tid på ca 32-33 minuter, förra året så sprang jag ca 3,5-4 km och gjorde de då på 37 minuter, hade löptränat sen mars i år har jag kört två gånger - en sväng på 7 km, av de kilometerna så sprang jag ca 2-3 km men inte i ett svep och de tog ca 55-60 minuters Sen andra svängen va på 5,5 km, sprang då ca 3 km och den svängen vart på 45-50 minuter. MEN jag är inte nöjd för fem jävla öre. Vilket jag kanske borde men nej, jag ser inte de braiga i kråksången. 
Jag vill kunna ge mig en klapp på axeln och säga "Fan va bra!! Du förbättrade dig med 5 minuter!! Va stolt över dig själv!" Men nej, stolt över sig själv? Hur kan man vara det? 

Ver inte om jag svamlar helt o hållet i nattmössan nu, men så är det iaf! 

Men - f•ck!

Alltså nej! Nej! Nej! NEEJ!
Jag vägrar! Jag ställer inte upp på detta! Jag vill inte!! 😫
Jag har inte tid med detta!! 
Pollen, visst de kan jag gå med på! Men sjuk - fan heller!! Nu får jag hålla tummar o tår att huskurerna har hjälpt!! 

Hann iaf med en sväng på gymmet innan sjukdomen attackerade mig. Ringer ni mig de kommande dagarna och jag säger VA?! För många gånger - be mig byta öra! Hör lite knackigt på vänsteröra just nu! :/ 

Nej ska sova nu! Och vakna upp pigg som en mört, för jag ska jobba i morgon och gymma!! så de så!! Punkt slut!!
God natt!!
I need some space!

Usch är sö äckligt less på detta avlånga land!! Skulle inte tacka nej till några miljoner kronor, tjänstledig någonmånad och typ flytta till varmare breddgrader!!!

Fy fan va nice!! Jag är så less på att hönsas hit o dit!! Less är bara förnamnet! Vill ut i världen och se mig om kring - leva!! Sola, bada o bara ha det fett!! 

Ska nog boka mig en 2 veckor solsemester så man har ngt att se framemot! Pallar inte med landet mellanmjölk!!!

Skulle inte tacka nej till denna view nu!!!

What a daaay!!

Vilken dag :)

Sov länge - ja klockan halv tio är länge för mig these days 😄 åt frukost i lugn o ro, fick en blodsocker dipp - ner på 1,7 😖 skyffla i mig bär o socker de enda som fanns hemma 😊. Sen så i väg för o köra första passet på gymmet sen jag vet inte när! Men fy satans så jävla gött de kändes efteråt 😃. Benen var som spagetti och armarna lika så 😀. I love it!! Dock inte lika nice o bära två matkassar som vägde ca 3 kg var!! Och låsa upp dörren och prata i telefon at the same time!! Armarna kändes som två mil långa efter de och ännu mera spagetti 😃 

Men nu har magen fått spunk, första gånger på jävligt länge! Mår illa o ja rent ut åt helvete. Har inte tid med någon jäkla magsjuka eller så 😣

Nej ska sova nu så man vaknad pigg och kry i morgon!! 
Sleep tight y'all!!
Ser nu att dubbelhakan är nästan väck 😊😃

Vissa människor!

Kan göra mig galen! Och nej inte på ett positivt vis! Men jag tänker inte lägga någon mer energi på de utan lägga energin på sånna människor som gör mig galet lycklig!! 

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv de senaste månaderna. Och en av de sakerna är att har jag en positiv inställning till saker o ting så känns allt så mycket lättare och roligare. Och de sprider en bra och positiv energi vilket alla behöver i sin närhet. Så jag har bara de senaste veckorna haft väldigt svårt att vara i närheten av sådana människor som har en negativ aoura runt om sig. Jag vill att folk ska ha en positiv glimt i ögat, ett leende, glatt bubblande skratt eller bara ett kroppsspråk som utstrålar en glad och lycklig energi 😄. 
De låter nästan som att jag har blivit frälst, haha. Men med en positiv inställning kommer man långt 😃. 

Så nästa gång du går utanför dörren bjud på ett leende eller kanske tillomed ett glatt hej åt någon du inte känner, för de kan faktiskt göra hela dennas dag 😄

Nej nu ska jag sova o vakna upp på mina bästa sida ☺️ 

Godnatt folket 😘


Fem år sen! ❤️

Just idag, för fem år sen - fick mamma ett telefonsamtal och de berättade då att mormor hade somnat in och lämnat jordelivet! ❤️

Tycker fortfarande de känns skumt att du inte finns här hos oss! Och de går inte en dag utan att jag tänker, drömmer eller pratar om dig! Du är min idol och jag saknar dig så att de gör ont i mig! Att du inte får vara med när jag får barn, gifter mig elr så känns så tungt och tråkigt. Eller att du inte fick träffa Zakk, känns också tråkigt men tyvärr så är inte livets gång alltid rättvist. 

Att få spendera en timma med dig en gång om året skulle göra mig och din familj så otroligt lyckliga. Vi saknar dig och dina konstiga skämt, vi saknar att sitta i ditt kök och fika, lyssna på radion eller afzelius elle Ove Thörnqvist och spela skippbo och bara få vara i din närhet! Du är den starkaste människan jag känner! Du ville alla väl och la dig själv i sista hand! Skulle jag få en timma med dig igen så skulle jag bara sitta och hålla din hand, krama dig och berätta hur mycket du betyder för mig!! Du är min idol och jag saknar dig så mycket!! ❤️💕💝