The autumn has arrived..

 
 
and I don't like it - at all!
Seriöst - från asnice sensommar till detta? Sjukt kallt, blåser som tusan, och regnar utav bara f*n. Eller ja det gjorde igår iallafall. MEN de är fortfarande kallt ute! Märks på hyn - händerna och ansiktet och läpparna. Torr och fnasig. Me do not like that at all! USCH!! Är på jobbet just nu, sitter i mina älsklings bralls - yogapants, tshirt, en stickad kofta OCH en collegetröja och yes jag känner mig frysen ändå. Why?
 
Är rädd att få skrapa bilen imorgon. Fybubblan, de går jag absolut inte med på.
Förresten märks det att jag ogillar höstkylan och vinterkölden? Varför bor jag i ett land där alla fyra årstiderna finns?? Jag ska i ett land där de bara är vår och sommar! Jag skulle älskat! :D
Men heeey ska inte klaga åker till turkiet på SÖNDAG!!
 

Just the way you are!

För varje dag som går så älskar jag mitt liv lite mera eller most of the time. 
De finns ett sätt som man kan se/höra att jag känner mig glad, bekväm o nöjd och det är när jag sjunger. Vilket jag ofta gör i bilen när jag kör, oftast så är jag själv eller med Fredrik. 
Men idag när Sid ville hålla mig i handen så kom några toner och Sid stannar upp och tittar på mig med stora ögon "Johanna, du kan ju sjunga!!!" 
Men nja kan jag inte hålla med om. Men tack underbara Sid! ❤️

Lyssnar igenom en gammal playlist på Spotify! Låtar från 9an o delar av gymnasiet, vilka minnen som blossar upp. Som tur är bara de bra och fina minnena! Saknar jag det? Ja, vissa delar iallafall! 
Har tänkt på vissa delar utav de åren. Hade jag inte åkt till Kilsberg-06 så hade jag inte träffat Tina. Hade jag inte gått dans på boland hade jag inte vart typ bff med Thess. Sjukt igentligen! 
Men jag ångrar djup att jag inte tog skolan på störta allvar! Men sånt är tyvärr livet! :/ 
Adjustment issues!!

Jag har de senaste eh åtta åren(?) - sen 06 bott i lägenhet på andra planet och bor nu i radhus på botten plan (dööh?). Så har kunna springa näck ifall jag har känt för de. Men i lägenheten så vet jag om att jag gick upp på natten/morgonen o drack en slurk vatten i klädd trosor. 
Så i morse ca kl 8 så gick jag upp och drack lite vatten och inser att shit jag har bara trosor på mig! (De konstiga i kråksången är att jag gick och la mig iklädd pyjamas byxor o tisha, vilket jag måste klätt av mig under natten.) I alla fulla fall slänger mig ner på köksgolvet och kryper tillbaka till sovrummet och somnar om. Vaknar vid tio tiden och skrattar åt min bisarra dröm - går på toa och ser även då att jag inte har varken pyjamasbrallor eller tishan på mig och inser att "Fan jag har inte drömt!!!" 
Fan hoppas ingen såg mig. Haha någon gång måste vara den första!! 👍 

Samma som i lördags när jag slutade jobbet vid 13 tiden, så kör jag hemåt. Men vid infarten vid lägenheten så inser jag "Helvete här bor inte jag längre! Äh nu när jag ändå är vid rusta o ÖB så kan jag ju lika gärna gå in en sväng o kika!" 
Detta kommer och hända någon mer gång, känner jag på mig! Som sagt någon gång måste vara den första!! 😃👊👍☺️

Skulle vilja sett mina ansiktsuttryck då, haha! Antagligen priceless!! 😜😖☺️

Sweat, baby sweat!!

Herre jösses! Så skönt att få göra av med lite energi och få lite ny energi! ÄLSKAR gruppträningar!! Speciellt såna pass där man bara kan mosa, ösa o få känna blodsmak i munnen!! Alltså inga krav, utan känner man att aj fan axeln mår inte helt ok. Eller nu jävlar ska de köttas satan! Så kände jag idag, benen o armarna var som spagetti, o rumpegumpen mår nog fint imorrn! 👍👊 

Nej måste sova! Ska ju måla fönsterfoder i morgon! 
Tjofräääääs!! I'm such a nerd!

 
 
Jag älskar serier! Så mycket bättre än film, om de inte finns flera i typ en serie!
Just nu är det i alla fall Skilda Världar som rullar, så bra. Lite så där throwback thursday. Då man kollade på Skilda Världar när man var yngre, och mycket utav de jag sett nu kommer jag inte ens ihåg ^^.
 
Idag då, vad händer? Jo jag ska väl igentligen packa, eller typ rensa bland alla mina kläder. Igår packade jag ner allt porslin, och sånt i köket. Blev 7 kartonger - har vi så mycket jox? Men mycket är kvar, typ burkar, bestick, andra redskap och äggkokare och sånt där. Känns skönt att vardagsrummet är klart, alla filmer och sånt är nerpackat. Bara möbler och tvn kvar. Sen som sagt är det bara kläderna kvar. Men de kan vänta! :)
 
Sen så är det ett kvällspass som står på schemat.
MEN imorgon - så - är - vi - HUSÄGARE!!! Så taggad, men jävlar va nervös jag ÄR!!!
Ska bli kul och få börja och tapetsera och måla och dona och greja!! :D
Jag lovar - före och efter bilder!! WOOOPWOOOP!!!
 
 

Nedräkningen har börjat!!!

Gaaaah 3 dagar kvar! 3 DAGAR!! 
Usch är så nervös! Vet inte varför men bara är det!! Men ska bli så skööööönt!! 
Alltså tre dagar kvar tills vi får tillgång till vårat nya hem!! ❤️ 

Och 26 dagar kvar till solen och värmen!! Ska också bli så nice! Sola o bada med pinacolada!! Men som alltid kommer jag sakna Fredriko! ❤️

Och nu har jag dessutom en fast anställning!! Hur grymt är inte det?! 😍😃