Jösses Mariekex!

Min mage! Jag ångrar djupt kinabuffen, nog för att de var förbannat gott men inte bra för magen! Och efterrätten var ju såklart GLASS not good for my stomach! Är man känslig mot fet mat o friterat och dessutom laktos intolerant så nja inte de bästa med kinabuffe men men! Ops! Nu börja magen och sjunga för mig haha!! 

Nej men jag har haft en grym dag idag! Först så låg jag ute på balkongen och solade benen (trodde jag iaf) och lyssnade på fredagspodden - from the beginning asrolig! Sen så in o duscha o göra sig fräsch för ett möte inne i Uppsala med min wifey Thess. Och kan inte säg så mycket om det just nu senare - kanske. 
Vi strosa lite på stan, köpte en tunn långärmad tröja på bikbok, underkläder o solbrillor på Gina och en tunn kofta på new yorker. 

Och nu när jag landat här hemma så ser jag att dagens solning vart inte bara ben och mage, utan hela fram sidan! Benen och magen har fått en fin liten gyllenbrun färg men axlar, hals och bröst - GRISROSA!! Sjuka är att jag smörjde in mig med spr 15 på överkroppen och magen och tanning oil på benen och fötterna. Jaja :P och idag har det inte vart kanon väder, så tänk om jag hade legat och stekt i helgen! Brännskador eller vadå?! 😜

Oh herre jösses klockan är just nu i skrivande stund 01:37 dags att sova kanske? 

God natt folket!Nöjd?!

Jessus! Nöjd, eller får jag inte vara det?
 
Jag har slagit personbästa!! PERSONBÄSTA! Kanske inte den bästa tiden, men jag slog mitt mål när de gäller vårruset. Jag sprang under 40 minuter, till och med!! Sprang på 35 minuter! Lycklig! ^^
 
Så jag är fett nöjd. Har nu bestämt att jag ska köra blodomloppet den 25 augusti! Så har man lite och träna till under sommaren :) Har dessutom satt upp ett nytt viktmål som ska nås innan den 25 augusti med! :)
 
 

I love it!!

Jag har haft de bästa 3dagrna på väääääldigt länge! Jag är så jävla stolt över mig själv! Jag känner mig så grymt jävla nöjd med mina och Thess koreografier, min scenprestation och att vi gick ihop allt!! 

När vi stog på scenen och publiken stod och applåderade och var nöjda med vad de just hade fått sett. Vi gick in blommor utav en dansares mamma, min guldklimp Zakk kom upp med blommor från mamma, Jessica o hennes juveler och såklart från min fina älskling. Och tårarna bara rann! Men när jag skulle ge blommor åt våran största hjälp - Annelie då brast de för mig. Jag kunde inte prata alls! Jag var så rörd och lycklig och ja alla glada och vackra känslor bara bubblade upp och tårarna sprutade! 

Jag är så jävla stolt över mig själv. När vi började och planera detta i november 2013 eller när idéen kom när vi satt på balkongen i Turkiet och fått lite för mycket sol och kanske någon drink för mycket så trodde jag ALDRIG att detta skulle gå i land! Att vi skulle få ihop 16 koreografier och få ihop 14 underbara dansare!! 
Dels för att jag har vart så obekväm i mig själv pga min vikt och min kropp. Jag har nu sen i början av mars gått ner 9 kg och har ett ynka kilo kvar till min första målvikt! Och jag kan nog säga att där nog mer än så. Mitt blodsocker är så bra, jämnt och de var väldigt längesen jag hade så bra HbA1c och sen jag mådde så bra! De är bara grejer med dessa 5 månader och nu undrar jag VAD SKA JAG GÖRA NU?! 

Vem vet? Vi kanske drar igång ett nytt projekt inom kort vilket jag hoppas på så in i bängen!!! För ja jag måste dansa och röra på mig för att må bra med mig själv och jag känner hur jag verkligen brinner för att få stå på scenen och få köra underbar koreografi!! 

JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT OCH NÖJD MED MIG SJÄLV! För första gången på 5år så kan jag säga - Ja, jag är bra på att dansa kanske till och med grym
på att dansa! 

Just one week left!

Nej inte ens det!
Om 6 dagar är det klart, over, finito! Och jag börjar faktiskt se fram emot det. Lugn och ro. Inte behöva gå upp tidigt på lediga helger, inte behöva komma hem sent på kvällarna och bara få vara med min karl! Inte behöva tänka så mycket utan bara jobba och vara. Just nu är jag rätt less på hela faderullan.
Men inte så konstigt då vi setts 2-3ggr i veckan i 2-5 timmar per gång i 5 månader. Och så mycket har jag knappt träffat min sambo den senaste tiden.
 
Nej dags o sluta negga, och dra på med lite positivt energi! :)
 
Ser fram emot semestern då de bara är jag och mitt hjärta! Sitter och kollar på en liten resa till Turkiet eller Grekland, eller kanske London under semesterperioden. För japp jag vill åka med Fredrik. Vi kom ju inte iväg förra året, så i år ska vi åka bara han och jag :)
 
Nu ska jag sova!
 
Sweet Dreams!
 
 
 

Its fridaaaaay!

Och jag har semesteeer! Inte för att de känns så men iaf! :D
Nej men ihelgen så ska jag, kan ni lista ut? Jo jag ska dansa! :D
 
Men idag hade vi våran sista planerade dansträning med "små" tjejerna! :D Gick riktigt bra. Dom kan sina danser och nu är de bara att koppla på utstrålningen och bara köra! :) I morgon är det dans nere på våryran men såklart så ska vi träna träna och träna ännu lite till innan! :)
 
Nu ikväll så har jag och Fredrik vart ute och ätit med hans pappa och hans tjej. Mycket trevligt, maten - helt okej. Och sällskapet var toppnotch!
 
Men nu så ska jag sova!!!
 
God natt!

Guldvärda!!

Mina kollegor är GRYMMA! 
Har bytt lite pass så jag har ledig under föreställnings dagar och genrep! Puss på dom!! 

Nej dags att jobba vidare kanske? Jobbar ju i en annan grupp idag! Känner mig lite smått förvirrad! Haha! 
Ciao!

Solarieöarna!

Drog dit idag efter lunch! Har inte solat solarium på över ett år. Känns i facet att man tog sen 30 minutare. Och ja jag vet att de är jättedåligt för hyn och sola solarium. Men jag är blekare än ett spöke så ja nu ska jag låna Thess solarium några gånger innan föreställningarna och få en bra grund färg till sommaren 😃 
Men tror jag brände fläsket lite alltså magen den matchar min mörkrosa sport-bh haha! Smexit! 

Nej nu ska jobba vidare! 
Ciao!