Mår som..

Ett gäng gamla bananer! Dåligt alltså. För lite sömn, för lite att dricka och ja ätit för dåligt. Men nu så har jag skakat klart min preworkout shake och ska ge mig ut på en liten runda. För nej man kommer ingen vart om man ska tänka på hur dåligt man mår eller känner sig! Nejnej! Upp och hoppa! 
                                                                
Uppdatering! 
Yes jag kom ut på en löprunda blev 4km och jag vet att jag skulle köra en 5kms runda men pga dåligt med både mat och vätska och fördåligt med sömn så orkade varken kroppen, knoppen eller psyket med 1 km till. Ska köra en vända i morgon med! Fast de får bli efter lunch för i morgon ska jag sova uuuut!!

Godnatt!Jippie!!

Blir ju sommartid nu inatt och jag har jobbat till 22 ikväll och börjar jobba kl 7 i morgon bitti! Någon som kommer vara måttligt trött i morgon? Mjo jag skulle jag tro. Då jag har extremt svårt att sova efter en jobbkväll. Men får väl hoppas på att jag får lite sömn i natt iaf! 

Och jag älskar vädret nuuu! Och längtar tills min nya skinnjacka kommer! Nu ska jag bara jobba på beachkroppen så man kanske slipper gömma sig i vassen i år igen! Så i morgon efter jobbet ska jag ut på en löprunda på minst 5km! Dags och jobba på flåset då konditionen är värdelöööös!
Nej dags för lite beautysleep! 

Puss och godnatt!

Hm ska jag eller ska jag inte?

Har länge funderat på och börja träna med PT. Men samtidigt när ska jag ha tid med det? De dagar som jag inte jobbar så dansar jag eller jag dansar även de dagar jag jobbar. Varannan helg är de mellan 4 och 8 timmars dansträning. Så när kommer det flera timmar på dygnet?! Cuz I need them. Iallafall om jag ska få allt att gå ihop med träningar, jobb, umgås med min älskling och min familj! Hmm.. Dance it's an art form but also a heartform! ♥

Holy crap!
Träningsvärken i benen är inte nådig idag! Eller utåtvridningsmusklerna! JÖSSES!
Körde för första gången på FEM år lite vid stången igår, alltså balletstången. Massa demiplieer, grandplieer och massa toundeuer. Så sjukt kul och bra ben och rumpträning! :)
Märks det att jag älskar dansen eller?
 
Hur kan jag ha låtit mig själv vara utan dansen i FEM år?! Detta är inte okej på en fläck! Det känns så bra att få stå på golvet och köra massa koreografi och låta kroppen jobba, men även hjärnan! För nej är inte bara att dansa. Man ska memorera stegen, och komma ihåg vilken takt man ska göra den där chassen, skulle foten vara pointad eller flexad? Alltså det är sååå kul! Letar som en tok efter lite roliga dansklasser till hösten, jazz och kanske även street eller något liknande.
 
Som jag hörde Mia Michels på So you think you can dance säga - Dance it's an art form but also a heartform! 
 
 

Not again!

Min mage och illamående har jag lyckas hålla i schakt nu ett bra tag. Men inte nu, jösses! Men eftersom jag har lite små fobi för spyor så håller jag mina tummar och tår att de inte blir nå drastiska händelser nu inatt. 

Men annars då? Allt är fina firren. Dansar nästan varje ledig stund, gillart! Siffrorna på vågen börjar gå neråt med, och då äter jag inte alls bra mat. Så dags för ett ryck med kosten kanske? 
Ska på en hälsoprofilsgenomgång nu på torsdag. Och där ska man gå igenom hur mycket man tränar och kosten och mycket mer. Kan bli intressant! Eller en mardröm! 

God natt! En annan har ju träning mellan 11 och 15 i morgon! Ett tecken?

Är det ett tecken på ålder, mogenhet eller ens eget bästa? När man åker hem med 23 bussen från en fest för att man ska jobba dagen efter?


Och nej jag kan tyvärr inte se det roliga i att festa. Kostar massa pengar, dåligt för hela kroppen - hjärta, hjärna, blodkärl, you name it. Man kan bli spritfet - japp man sväller utav alkoholen, sen dagen efter vill man ha någon typ utav fettis mat. Och man kan göra bort sig så sjukt mycket, bakfylleångest delux. Men de behöver jag inte lida av i morgon. 

Och jag har inte druckit sen nyår de är lite mer än två månader. Men ändå! 


Så är det ett tecken på tråkighet, ålder, mogenhet eller suntförnuft när man åker hem nu? Lite av allt skulle jag mig säga. Är ingen partyprinsessa längre - så inte värt att må som man gör dagen efter!! 

Punkt slut!
Saaaaay what?

Igår var det ju dansträning mellan 10 och 15. Och det gick överförväntan och allt kändes så bra när vi åkte där ifrån.
Men när jag kom hem så kände jag att jag måste röra på mig, nej 5 timmars dans var inte nog.
Så tog en liten löprunda på nästan 3km, tyvärr så vart löprundan lite sent på kvällen så vart så jävla mörkt där vid sju halv åtta! JA jag tyckte de var för mörkt - och ja jag är äckligt mörkrädd. Men är nöjd över mig själv, för jag är som sagt mörkrädd och jäkligt lättskrämd och hatar att jogga. But heeey I did it! :)
 
Så imorse när jag vakna så var benen så stumma, men strechade lite och kände att jag måste ut igen. Så blev en vända på nästan 4km på 29 minuter. Så ökade 1 km och fick 5 minuters bättre tid, I like it! :) Såg dessutom Tussilago nu när jag var ute så var tvungen o fota dom plus att min kära mor ringde under min runda o snackade med henne i 5-8 minuter men då vart de powerwalk i stället för att springa!
 
Tanken slog mig i går att jag måste jobba på min kondition, höll seriöst på att dööö. Visst vi dansade 3 danser på raken och ja dom går fort, så jag fick blodsmak i munnen! Så konditionsträning it is :) Sen ska jag ju köra vårruset i år med på 5 km och har som mål att springa det under 40 minuter :)
 
Nej nu måste  jag fixa i ordning mig. Ska i väg på kalas!
 
Ciao!
 
 
 

Så pepp!

Är så läskigt peppad till i morgon men jäkligt nervös med! Vi har första träffen men alla dansarna och vi alla ska visa upp vad vi har gjort och repa på lite nummer med! Prestationsångesten börja komma krypandes and thats not okey! Känn pepp!! 

Så mycket som jag har dansat denna vecka har jag inte gjort på FEM år! Blev nästan fem timmar i tisdags och tre timmar igår och så fyra timmar i morgon!! Men heeey I love it!!

Fick äntligen arslet ur vagnen och färgade ögonbrynen idag, vilket jag borde ha gjort för ett bra tag sen. Då mina bryn är så ljusa att dom är näst intill obefintliga men nu syns dom lite, utan ifyllning. Men här är dom i fyllda med lite brynskugga! ^^2 Mars!

Galeeeet! Tiden går så jävla fort, nu är de ju vår eller ja vår månad iallafall. Så snart är sommaren här, hösten o så är vi tillbaka till vintern igen. Well well..

Sitter på jobbet nu och mår skit. Pollen har tydligen slagit till, för jag nyser like a crazy person. För förkyld kan jag ju inte vara igen, eller hur? Sånna fall 4 eller 5 gången sen nyår, och jag brukar aldrig vara sjuk annars. Nog om det.