Lyckoruuuuuuuuuuus!

Happydaaays!
Kan dock inte säga så mycket om det just nu. Men sån jävla rush! Lyckorus delux!
Så glad att tårarna sprutar och händerna skakar! Haha! LYYYCKA!
 
 

Its so waaaaack!

Haha helt sjukt! Jag har droppat 1,5 kg denna vecka! Its WAAAAAACK!
Fast har ju trots allt dansat åtta timmar hitills denna vecka! 😜 och ska ut i spåret efter jobbet sen :) måste ju få upp flåset till föreställningen och vårruset! 

Nej back to work! 

Ciao!Ren lycka!

Jag har 2,5 kg kvar till min första mål vikt. Och ca 8 minuter kvar tills jag når mitt första mål på min 4km löprunda! Känns så jävla skönt. Och roligt att folk säger att man ser smalare och piggare ut! Och jag själv ser i att det börjar hända saker, speciellt i ansiktet! Så roligt! Tänk va lite dans kan göra för kroppen! 

Igår dansade vi fyra och en halv timma! Och det var så jävla roligt! Men träningsvärken idag ska vi inte tala om! Men jag älskar det! 😍😃 Ska dansa i morgon med och på onsdag och på torsdag!!! Så jävla lycklig! 

Nej nu ska jag ut i det vackra vädret! 

Puss o hej! ❤️

Jösses vad jag är lyckligt lottad!
Jag har en familj som är den bästa! 
Jag har en pojkvän/sambo/fästman som är den mest underbara person på denna jord! Så otroligt snäll, omtänksam, empatisk, sympatisk. Han är den som lyssnar när jag behöver prata med någon. Han är en så otroligt bra människa, som alltid ställer upp för sina nära och kära och vill alla väl! Han ställer upp för mig i vått och torrt! Jag vet inte vad jag skulle göra utan denna karl! Han är inte bara min pojkvän utan även min bästa vän. 

Den finaste människan på denna jord! ❤️

Look at the stars, let's get together!

Idag är det en månad kvar tills vi har våran sista träning, eller nej om en månad är vi på plats och fixar med ljud och ljus, rullar ut dansmattan och peppar sönder oss själva!
Nervositeten börjar komma krypandes och just nu vill jag bara skita i allt och glömma bort att vi ens ska ha denna föreställning. Jag har inte stått på scenen och dansat på över FEM år, och jag har inte sett andra dansat mina koreografier på fem år heller, och nej inte dansat mina egna koreografier på den tiden heller..
 
Idag är jag som tur var ledig - i alla fall från jobbet. Men har dansträning från 16 idag. Och idag kommer Västra Upplands tidning för att intervjua oss och fota oss. Jösses nu kom fjärilarna i magen tillbaka!
 
OCH japp pollen har lagt beslag på mig, men som alltid när pollen kommer så åker jag även på en fyjävla förkylning med! VARFÖR? Nu är de påbättringsvägen men de är så drygt iaf!
 
Nu ska jag börja göra i mig redo för att kliva ut genom dörren, så jag kan handla lite! :)
 
 
 

1 - 0

Pollen vs Johanna!

Pollen har slagit hårt på mig denna vår. Kom hem från jobbet 14.30ish och mådde skit! La mig på soffan och sov till 18.30 lagade mat och käkade och nu efter lite tv-tittande och lite medicin så ligger jag ner bäddad i sängen och känner att jag somnar nog inom tio minuter. Jävla skitpollen!! 
Usch o fy!

 
Tanken har just slagit mig att de är nog pollen som har lagt beslag på mig, min hals, ögon och näsa! HELL NO!
Skulle inte tacka nej till en stålborste och borsta tungan, gommen och halsen med! Fy vad det kliar! Inte okej på en fläck! 
 
Nej känner att ögonen börjar ge vika, lika bra de - ska ju trotsallt jobba i morgon!
Men ska nog börja ta pollentabletterna nu så kanske de ger med sig lite bättre! ^^
 
Nej godnatt på er folket!
 
 
A minime - hur gammal kan jag vara här? 10 år kanske.

En liten lista!

Dagens humör: Happyy!

Dagens mående: Seg, och känner att en förkylning är på väg in!

Dagens borde: Träna? Städa?

Dagens frisyr: Frisyr är nog att ta i. Morgonruffs i en tofs?

Dagens smink: Inget :)

Dagens klädsel: Mjukisar, oversize tshirt och underkläder ofc.

Dagens planer: Slappa slappa och slappa

Dagens materiella vill ha: En systemkamera!

Dagens fundering: Hur ska jag få allt att gå ihop sig?

Dagens längtan: Reach my goal weight!

Dagens låt: We own the night - Raw

Dagens #tbtpic:

 

 


Vem ringer på dörren nu?!

Har precis kommit hem från jobbet, tvättat ansiktet, borstat tänderna och precis lagt mig i sängen och känner hur jag blir mer och mer avslappnad och tungandad. Så PLINGPLOOOOOONG. Jag flyger upp ur sängen som ja gud vet vad. Tänker att vem f*n ringer på dörren nu? 22:59 liksom. Tankarna snurra och kom frmtill japp en inbrottstjuv eller kanske en mördare. Klär på mig och tittar igenom kikhålet - och där stod vicevärden. Öppnar och han säger då att lysena är på våran bil.
WTF - tänkte jag och får hoppa i skorna och en jacka och luffsa ner och stänga av. Rätt och riktigt så lös de inne i bilen och lysena var också på. Så vilken jäkla tur, då jag känner mig själv - så hade jag vart skogstokig i morgonbitti när bilen inte skulle starta. Men stängde av alla lampor på blåapärlan och luffsa sen upp och la mig igen. Men nu 15 minuter senare så är jag klarvaken och önskar att detta inte hade hänt!
 
Men tack som f*n att de finns snälla människor på denna jord, och att dessa snälla och underbara människor bor på våran gård! :)
 
Nej tack och god natt!

Abstinensbesvär!

Glass! Ge mig glass!!

Har haft sånt jävla sug efter glass de senaste veckorna! Jag har ju trots allt vart och handlat men tror ni jag har köpt någon glass!? NEJ! 
I morgon går jag trotsa regnet och åka och köpa glass i stora lass!!!!!

Äter ju knappt nå godis, chips eller glass längre. Och dricker nästintill aldrig cola. Så ibland får man faktiskt fuska. Har ju faktiskt droppat 5kg. Och det är tack vare alla underbara timmar med DANS!!!
Från i lördags när vi satte ihop 2/3 utav en koreografi! Vilken dag!

 
In a good way!
Kommer till jobbet och hinner knappt slå ner rumpan, och blir då iväg skickad till ett annat kontor. Ett utav de områden jag har jobbat i, innan jag fick mitt vik på mitt nuvarande. Och tänkte att de här kommer vara chillmakrill, har hört att de ska vara ett bra område och lugnt. Kommer in där, får mitt schema och ser att jag inte känner igen en kotte - eller en. Men resterande är nya för mig. Ska iväg och får då ta ett extra besök, alltså utöver de som stod på mitt schema. Vilket gick bra, enligt min mening! ^^.
Men sen dagen lullade på och jag cykla för glatta livet. Solen sken, dock lite kallt och tyvärr lite blåsigt. Men jag tyckte dagen gick bra, pratglada kunder och kanske lite för mycket kaffe. Men känns kul att få åka och jobba i olika grupper, trots att jag trivs så bra i min egen.
 
Men efter jobbet så åkte jag hem, duschade av mig och åkte sedan till Heby och gick till tandläkaren och skulle laga hål. AJ?! Panik! Har lite tandläkarskräck, och min nålfobi ska vi inte tala om. Men fick först en spruta, vilket gjorde så ont. Börja därefter känna mig illamående, snurrig och skakig - och jag var tydligen kritvit i ansiktet. Så fick jag sätta mig upp ta lite vatten och andas ut. Men den bedövningen tog tydligen inte, så fick en till och nja den var inte lika farlig. Men den tog inte heller - fick sen en till och den tog. Så efter tre bedövningssprutor och en lagad tand så sluddrade jag så mycket att jag inte kunde skölja munnen utan att få allt vatten på hakan! Och lät nog som jag skulle ha fått i mig en 70is. Men 4-5 timmar senare och bedövningen var borta och jag börja känna mig som en människa igen! :)
 

Vad i...

Helvete! 
Kan inte sova! Jag blir tokig snart. Fredrik ligger och snarkar och gnisslar tänder för fulla muggar men jag själv kan inte sova! Har legat här nu sen kl 23, och nej det går inte! Omöjligt! 
Vet inte om de kanske beror på förra nattens mardrömmar och låga blodsocker. Jo när jag var yngre 10-12 år så började jag drömma konstiga och obehagliga drömmar när jag hade lågt blodsocker. Och dessa drömmar innehöll alltid krälande ormar. 
Vilket jag är livrädd för och mår illa av bara tanken. Så natten till måndag så drömde jag om dessa djur och vaknade gråtandes och Fredrik undra vad som var fel, och jag tänkte inte mer på de och somna om. Vaknade sen av att jag stod upp i sängen och Fredrik frågar vad jag igentligen håller på med. Och jag säger - ormar. Han somnar om och tanken slår mig då - ta blodsocker, vilket jag gjorde och hade 2,1 i BS. Tidigare under kvällen hade jag haft runt 19, men drog då ut i spåret och körde min lilla löprunda på ca 4km. 

Långt utlägg om varför jag är sömnlös men jag tror de är därför.. 

Nej får väl räkna får eller ngt! 

Godnatt!