Don't try to make me stay or ask if I'm okay..

Cuz I don't have the answer.
 
Var på kryssning med la familja - mamma, syster o moster onsdag till fredag. Grymt sa grisen! :)
Var ett bra drag första kvällen, så bra att vi kom i säng vid 06 på morgonen. På torsdagen så var vi i Helsingfors och gick o gick o gick o gick o gick lite till. På kvällen blev de lite middag, och lite kortspel o dricka i hytten, o så hem på fredagen. Rolig, lugn kryssning men skönt och komma hem till ♥.
 
Jobb igår, skööönt å få jobba lite under påsken då de är lite betalt, hehe.
Idag - påskfirande i Heby. Fett med ös.
 
Nu - plugg, tänk o massa musik!
 

Cuz I can't do nothing right..

Sitter med lurarna  i högsta hugg, och får tokryck på datorn! Tangentbordet börjar ge med sig, INTE OKEJ!!
 
Men skitsamma! Sitter med psykiatri uppgiften så här 4 timmar innan inlämning - why? Haha, jobbar bäst under tidspress. Men denna uppgift var jäkligt klurig men de är väl bara och bita i det sura äpplet och köra! :)
 
I morgon  har jag ett kortispass på jobbet mellan  12 o 16, sen till Heby och lämna tillbaka mammas bil jag har lånat. Blir jag och bussen nu i helgen! BLÄ!
 
 

Änglavakt!

I måndags efter jobbet, så skulle jag som vanligt åka hem till heby. ( Ja heby kommer alltid att kallas för hem!)
Hoppar in i Saaben, och hör hur illa den låter när man svänger och rattar, och tänkte att jag måste fylla på med servoolja. Tänker inte mer på de.
 
Men var tvungen att byta om till gympakläder, och packa ihop lite träningskläder. Kommer på att just ja, skulle ju fylla på med servoolja, men njäe lat som jag är så gjorde jag inte de och sa till mig själv låter den förjävligt så gör jag de i hemma hos Mamma, och sen åkte jag iväg, i första rondellen så gasar en man ut med sin bil och jag får lägga mig på bromsen, tänker "J*vla idiot!!!" Tänker inte mera på de, åker någon kilometer och kommer till första fartkameran och snubben som slängde sig ut ur rondellen lägger sig i väggrenen och låter mig åka förbi.
 
Men tjoff och pang så har jag motorhuven uppe i vindrutan, ser inte ett jota. Lägger mig på bromsen - visst jag körde kanske i 60-65 max! Som tur var. Och jag vet om att efter kameran så finns det en bussficka, svänger lite på måfå och hamnar i bussfickan. Snubben som jag då har kört om ser allt och kommer och öppnar min bildörr och frågar - Hur jag mår, och jag frågar va hände.
 
Ringer Fredrik, så han óch sin kollega kommer och hjälper mig att få bort bilen, och de skruvar bort huven. Och jag fattade fortfarande inte vad som har hänt.
Men alla som har hört denna händelse säger bara - Du hade en jävla tur. Änglavakt! Du hade kunna dött. Du har bra reflexer, men de hade kunna gått åt helvete!
Och ja jag inser de nu. Jag hade tur! Är just för tillfället livrädd att köra bil och åka bil. Har alltid tyckt om att åka fort - men med kontroll. Men nu LIVRÄDD!!

Söndagen den 10 mars!

Igår "firade" diabetesen och jag elfenbensbröllop alltså 14 år tsm, de ni! Fast de känns som igår! Jaja bara och inse - Jag börjar bli gammal! :P

Nej men har jag min rast på jobbet och har ca två timmar kvar innan de är dags att åka hem och dejta kudden!

Tjing!


Känn pepp!

Fick frågan idag om hur de känns med magen, stod som ett fån o frågar va? Får till svar ja bebisen. Sen nog ut som ett fett frågetecken o säger nej jag är inte på smällen.

Så de kanske är dags att ta tag i detta nu, träningen alltså!


Ett steg i rätt riktning!

Blev en liten pw på 5½ km i dag på eftermiddagen, synd att de är så jävla isigt och halt ute annars hade jag gått längre! Men blev varm iallafall, så nu sitter jag och letar nya löpskor och inneträningspjuck. Hittat lite på sportamoore ta 3 betala för 2 så ska kika med Freddan om han behöver nya träningpjuck! :)
 
Jo tittade på reprisen av Sofias änglar. Och jag ska fan försöka och sluta klaga så mycket. Jag har tak över huvudet, mat på bordet, en pojkvän som älskar mig, inga dödliga sjukdomar i familjen och ingen som har gått bort för tidigt i livet - som står mig nära. Så varför tycker man alltid att man har de värre än värst? Som de finns folk som får knepa och knåpa för att kunna mätta allas munnar, medans man själv kan bli lite små irriterad om man inte har råd att käka finare mat en gång i veckan, eller man kan klaga över ett skavsår, skrapsår eller ett jävla munsår. Ytliga skåmor, medans familjen som var med i Sofias änglar var de två stycken i deras familj som hade cancer - dottern på 9 år och pappan. Dottern hade till och med fått amputerat bort benet. Inget hår och hennes största önskan var att få gå i skolan och leka med sina vänner och kunna dansa. Och blödig som jag är så kanske  1-2 minuter in i programmet sitter jag och storgråter. Och Fredrik skrattar åt mig för att jag gråter. Jaja.
 
Nu ska jag skriva de sista stycket på inlämningen sen sovaaaaa! Ska ju jobba i morgon, sen familjegympa med små killarna sen lite träning på de! :)
 
Ciaaao!
Åhh skulle kunna göra näst intill vad som helst för att ligga i en solstol med en paraplydrink och 40 grader varmt! :)

Long time no see!

Vilken toppen helg jag har haft!
 
Fredagen började med jobb 7 - 14 på munkan, ner på stan för o hitta någon snygg topp, eller köpa strumpbyxor. Men blev inget utav de OCH köpa nya jeans eftersom mina brallor hade visst slitssönder i tvättmaskinen! MORR!! Pallade inte och prova byxorna utan tog dom på måfå, så blev såklart fel storlek! Ännu mera MORR!! Och jag känner mig själv, jag komme inte att lämna tillbaka dom, så får ta tag i träningen nu. Så gymkortet ska fyllas på i morgon efter jobbet! :) Iallafall - sen på eftermiddagen/kvällen så rullade jag mot Uppsala för en kväll med theballerinas. Så jävla kul o träffa alla igen! :D
 
Vaknade i Hebban hos mamma, tio minuter senare invarderas mammas tvåa av två små charmtroll! :) Så blev bus o lek med gullpluttarna till 15 tiden. Hem, duscha, fixa sig och så i väg till Freddans papi. Kände mig dock inte på topp, inte bakis utan sjuk. Hade äckligt ont i halsen, huvudet, snorig, hade till o med ont i ögonen och så 38 graders feber på de! Älskar't!! Men var tvungen att pallra mig dit, blev lite dricka där sen ut och käka på Bombance, fisksoppa till förrätt och supergott kött till varmrätt o så kaffe på de! Efter käket drog vi till Klara Hall där DiLeva skulle spela. Jävligt mycket folk, och musiken inte min stil men svängit och han är ju rätt flummig den där DiLeva. Kastade ut frukt när han var klar! :P