Va f*•n har jag givit mig in på?!?

Jösses! Så jäkla mindfuckad nu efter en studieuppgift i psykologi! Fattar noll o känner mig så sjukt knäpp o instabil o näst intill manodepressiv o allt där till! Fyyy! Ska kolla om jag kan byta bort denna kurs för jösses jag mår dåligt av och veta om att jag har 3 uppgifter kvar och prov i detta ämne?!


Kul jävla jul!!!

Beställde lite grejer från H&M förra måndagen som jag skulle ha till Turkiet - två par shorts, bikini o en iver size topp men fick mail idag att varorna packas 9 dagar efter lagd beställning! O de står på deras hemsida att de ska ta 3-5 arbetsdagar! O nu stod de i meddelandet att de skulle ta 3-5 dagar igen! MORR!

Får ta en vända till Västerås efter min tid hos diabetes sköterskan och Osteopaten, och leta efter jeansshorts o någon tunn topp! Baaaaaah!


Lubbilubbi!

Gissa vad jag gör? Jo jag jobbar.
Mår inte helt hundra idag, haft en helvetes natt då mitt blodsocker har varit väldigt högt så jag har varit upp typ en gång i timmen för o dricka o kissa. Fy o blä! Nu har sockret lagt sig men mår iaf inte toppen! Så jäkla trött, o en skallebank som heter duga o så min dumma mage. Men de är bara o dra pokerfacet o spela glad o pigg :)

Puss påer


1 Juli!! FÖRSTA JULI?!?!?!?!?!?

Jösses! Halva sommaren har ju typ gått! Craaaaaaazy! O va har jag gjort?! Jobbat, pluggat o va mer? Nothing! Men va gör de om 15 år? Jag åker till Turkiet snart med min vapendragare, bästa vän o en av de människor jag litar på till 110%, min fina vän Thess!

Idag så drog två kurser igång och mina sista kurser på denna jäkla utbildning! Psykologi och demensvård. Demensvården ser ut att vara hur rolig som helst, kan vara för att den är som alla andra vårdämnen - vård o omsorgsarbete, social omsorg, omvårdnad, äldreshälsa o hemsjukvård alla ser ju typ lika dana ut. Vet inte varför jag valde att läsa psykologi i stället för hälsopedagogik eller socialpedagogik? Tyckte ju psykiatrin va hemsk! Eller kollar man på betyget så verka jag ju kunna de ämnet, hmm. Haha!!

Har rätt skön arbetsvecka jobbar kväll, dag, kväll o så dag. Drygt att de ska vara så lite sömn mellan vissa pass men men är ledig i helgen o har en grym vecka efter de :D

Nej ska plugga till mitt prov som är på onsdag!
Ciaaaaaao!

Btw - visst är jag vacker på bilden? ;D