Lång ledigt!!

Vilken stressig jul jag har haft. Den 23e var de uppesittarkväll med Fredriks familj. 24e/julafton så började vi i Bäddarö med grötfrukost och sen jobb mellan 14-22 sen vidare till svärmor för lite julfirande. Juldagen så hade vi de lugnt och skönt på förmiddagen och sen till mamma och fira lite och äta äckligt mycke mat!! Annandagen så var jag i Uppsala med mamma, syster o Zakk o så var de jobb igen mellan 16-22. Men också mitt sista arbetspass för detta år! 

Så nu är jag ledig till den 3 januari. Men nu i helgen så har de varit 2års kalas och igår var de dansträning och lite inför fix. Och idag ska de fixas inför imorgon! 


Gullungen Zakk!! ❤️


Hittade en bild från Turkiet och vill bara åka tillbaka!! Nu nu nuuu!!Dans outfit!!


Go jul!

Eller ngt! Sitter på jobbet och ugglar. Började kl 14 och slutar kl 22. Och har haft de rätt chill.
Men dagen börja iaf med lite mys med hjärtat, böt julklappar och tvtittande och så. Vid  11 så var det den årliga Bodins-grötfrukosten på Bäddarö. Alltid lika mysigt att träffa den släkten! :) Sen hem och försöka duscha i strömavbrottet, och föna håret fanns ju inte på kartan så håret mitt ser ut som en höstack haha!
Och ja nu är jag som sagt på jobbet och har ätit en delikat julmiddag - plingmat! Vart en lövtunn bit med potatiskroketter och brytbönor helt okej. Men hade nog hellre ätit lite kokt potatis, sill. lax, ngn köttbulle o prinskorv och en mummsig julskinksmacka. Men nej nej.
 
Haha märks de att jag är något bitter över att jobba idag?
De är det jag ogillar med detta jobb. När alla andra är lediga, påsk, midsommar, jul o nyår så japp då jobbar vi som vanligt och har noll påsk/midsommar/jul eller nyårs feelings. Jag har för första gången i mitt liv missat Kalle Anka. INTE OKEJ?! Visst de äldre behöver hjälp och sällskap även om de är storhelg eller inte, men ändå..
Eller ska kanske inte klaga jobbar annandagen med sen har jag en veckas semester!! Love it! OCH då har jag bara tagit ut 2 semesterdagar!! :D Så ja de är kanske fördelen med detta yrke, att man är ledig när alla andra jobbar. Eller de är på både gott och ont.. Men ska till svärmor och fira lite efter jobbet alltså efter kl 22.. Nej nu får jag sluta vara så neggo och dra lite på mungiporna! :D
 
Puss och godjul på er!
 
 
Våran vackra gran! Eller?

Wow!!

Fy fan va jag mår toppen nu!! 
Även om de känns sjukt motigt med att jobba typ hela julen men nej I don't give a fuck just nu. Alla klappar är typ klara två små till sen finito!! 

Så här glad och uppåt har jag inte vart på ett bra tag! Kanske visar att man ska följa sin inre röst? Och ja det gör jag just nu. Varje låt som jag diggar sitter jag och räknar takter och spånar till. Just love it!! 

Älskade underbara boland!

Åhh var på min förra gymnasieskola idag och kollade på dansarnas julshow. God damn va man saknart. Man kände att This is were I belong när man kom in genom dörrarna. Allt var sig likt. Älskade känslan när man gick in i dansstudion och ba AHHHH. Kände för och snurra på mig tåspetsen, eller jazzskorna och bara köra piruett efter piruett eller massa chassér och pas de bourreer och bara känna musiken strömma!!!
Märks de att jag saknar dansen kanske?
Men de känns skönt att vara igång med det igen, känner mig mer levande. Att få tänka lite koreografi och lite teknik och sånt. Fyfan va jag saknart!!!!
 
 

Lugn lördag!!

Snacka om chill lördag!! Vart in till Västerås o handla lite klappar de är väl dagens största händelse. Nu ligger jag och lyssnar på lite "gammal" musik - excellence. Trip back to memory lane. Och konstigt nog sitter alla texter som en smäck fortfarande och ja koreografin ska vi nog inte tala om!! 😊
Men imorgon är det bara dans som står på schemat. Först lite hopp o skutt med Thessaloniki och sen till boland och kolla på dansarnas julshow!! Så kul!!!! 😃

Andra advent!

Ja nu är jag nästan back on track. Mitt blodsocker börjar nu ge med dig efter några dagars upp o ner :)

Måttligt trött idag men det är ju trots allt söndag och -10 grader ute och jag jobbar. Ledig imorgon och på tisdag 😃 Vårväder i december?!

Oj är klockan så mycket? Ops! Nej men är de bara jag som tycker de känns som att de är typ vårväder? Men nej de är ju trotsallt december och julafton om 19 dagar och jag har noll julkänsla. Eller de har jag inte haft på många år. Men men.
 
Sitter och kollar på vårt projektarbete vi hade i trean på gymnasiet - vilket då var en dansföreställning där alla intäckter skulle gå oavkortat till cancerfonden, och japp vi fick in runt 6000 kr. Vilket vi var oerhört nöjda med! :)
Ni kanske vill se ett klipp eller två?
 
Här är vi hela gänget som höll i showen.
 
Och ja de var bland de roligaste jag någonsin gjort men även en sjuhelvetes utmaning och få ihop allt med dansare, koreografier, band, ljud o ljus ect ect. Men som sagt de är de här jag brinner för och älskar allt som har med dans att göra. Och ja vem vet, snart så kanske jag är back in on dancefloor ;)
 
Nej måste sova nu och bli frisk!
 
Ciao!!