Ooooooopeppp!

Är ju trots allt Valborg men är så opepp! Har prov idag med plusen inlämning! Opepp var ordet!!!


Haaaaaalleluuuuuuljaaaaa!

Yes! Precis som jag trodde! Woopwooop!

Sitter just nu på jobbet och är fett glad, har dock fetaste m#*svärken men vad gör de om hundra år?! Inte ett skiiiiiiiit!
Efter jobbet ska jag o mitt ❤ till den ny öppnade Elgigantsbutiken här i Enköping, får vi se om vi fyndar ngt! 😊

Puss påer!


23 april 2013!

Så nu är jag klar med psykiatrin, så jävla nice!!! Rätt så nöjd med betyget, eller nej jag är nöjd då jag inte har lagt ner den tid jag borde. Nu så ska jag ladda upp för sista uppgiften i hemsjukvården, då jag har prov om en vecka.
 
Men jag börjar ledsna på min jävla kropp, mage och min helvetes sjukdom. Igår på träningen så höll jag på att svimma, twice! Kommer hem till mamma, känner att - japp jag måste kräkas. Men nej, jag fick i mig massor med vatten och salt så var de näst intill löst. Mamma tyckte då att de var lika bra att jag sov kvar, och de var nog tur de. Vill inte tänka på vad som hade kunna hända. Vaknar upp idag med vääärldens magknip, var många årsen jag kände sån jävulsk smärta i magen! Fick i mig lite frukost, o de släppte lite. Kom hem till oss, och hade under bilturen hem känt att jag måste nog spy, men nej då. - Och de flesta som känner mig vet att jag hatar att ha ont i magen och må illa. 
 
Men magontet och illa måendet fick inte stoppa mig och mitt plugg idag, så satte mig ute på balkongen och läste en jäkla massa sidor.
 
Och nu när klockan börjar närma sig midnatt så sitter jag här, med en äcklig magknip, magkatarr och ett illa mående som heter duga! Har mått så här nu till och från, typ varannan dag sen i februari. De är fan inte okej! De gör att jag inte vill eller vågar ge mig ut ifall jag måste kräkas.
 
 
Dags att besöka vårdcentralen med detta va? But I don't want to! :(
 

22 april 2013!

 
Uäk! Va slut jag är i skallen! Har jobbat lördag o söndag. Var dessutom på kryddparty hos min syster igår, så beställde hem tre olika kryddor. Så ser framimot tills de kommer - jummie!
 
Men idag har jag suttit med näsan långt inne i olika psykiatri papper och böcker, så nu känner jag bara hur de snurrar i skallen på mig. Har eximination imorgon i psykiatri, alltså muntligt prov. Är så jävulskt nervös, har ju inte skrivit/gjort prov sen 4 år sen. Galet!!!
 

16 april!

Jösses Marie Kex!! Va jag är trött!! Sovit som en kratta de senaste nätterna, inte okej! Men de är bara att ta sig i kragen, för idag står ett jobb pass på schemat 7-16 😊

Nej dags för lite frukost.
Tjing aling!


I've got sunshiiine!

 
Har suttit ute o läst en massa i hemsjukvården, men har så jävla svårt att få ner allt på pappret just idag, står helt stilla. Kan ha o göra med att de känns som att hjärnan och skallen är fylld med snor. Så nu har årets vårförkylning slagit till - F*N! Men jobbar i kväll, sen så är jag ledig onsdag, torsdag o fredag. Så ska då icke sjukanmäla mig ^^.
 
Fick precis en bedömning på ett pyskiatri arbete, fick B så är jävligt nöjd. Med tanke på den lilla tid jag la ner på't! :)
 
Men nu ska jag sätta mig i solen och få ner lite ord och tankar om hemsjukvård på papper!
 
 
Får morgonpromenixen i solen! :)