I feel sick!

Usch! Mår sjukt jävla illa. Men vad gör de om tusen år. Fick topp betyg på min sista uppgift i spec.pedagogik wiho! :D

Har slappats med träningen nu på sistone - not fu*king okey! Så i morgon ska jag ner och köra pass. Hoppa o skutta lite :) och ja dags och ta tag i käket kanske? :P

Idag vare skola som stod på schemat, vart bara halv dag Nice. Efter skolan så gick jag till kontoret och förnyade min delegering så jag kan göra mina arbetssysslor :) Idag har jag även vart och fått naglarna fixade. Så jävla nöjd! Blev fransk manikyr - älskart! Känns så lyxigt med fina naglar :D

Nej nu ska jag mysa med min fina älskling framför tv;n.
Puss påer!


Sleepless in Enköping!

FyF*n vilken kväll och natt de har varit!
Frusit ihjäl - eller näst intill. Låg i sängen med sockor, onepiece och en fleecejacka under, sen täcke på de.MEN kunde inte somna, så gick ut i tvrummet. Kollade på två filmer och då hade jag täcke och två filtar. Trodde seriöst jag hade feber, men icke! Sen urinvägsinfektion på de. Så har druckit hur mkt citronvatten och vatten med äppelcidervinäger YJÄÄÄÄK! Men nu är de bättre, måste däremot köpa tranbärsjuice.
Och att jag aldrig lär mig - Sitt inte ute utan någon sittdyna!!! Men men!

You and me, keep on dancing in the dark

Noll plugg inspo, noll blogginspo.
Min sista kursuppgift ska vara inskickad 23.59. Så får hoppas jag hinner. Hur j*vla svårt ska de vara o skriva om down syndrom - de är ju så intressant. Men neeej jag sätter käppar ihjulet för mig själv - like always!!!!!

A hard work, work!

Har en uppgift kvar i denna kurs, så har lite att göra idag - även om kursen ska vara klar i morgon.

Men nu ska jag göra lunch och ladda upp för en eftermiddag med plugg!

Ciaaaaao!


Haven here me now!

Usch! Har the worst day ever! Eller nej går dagen räknas med där, eller de var den som drog mig ned! Och de här j*vla sk*t mörkret gör de inte bättre!
Jag undrar ibland vart jag själv har tagit vägen.


Who told you you're allowed to rain on my parade!

Plugg plugg plugg!
Senare ikväll ska det svettas, nu ska kroppen få sig en omgång! :)  Fu*kin love it!
 
 

Russian roulette is not the same without a gun!

Usch vilken pluggsvacka jag är i nu!
Måste få lite pepp och inspiration! Fattar dessutom noll utav kursen, men de är väl bara och kötta iaf!
 
Btw! Den senaste tiden så har jag haft sånt  danssug - balett, modernt, jazz och min älskade street! Good damn, va jag saknar all dans. Man kanske ska anmäla sig till någon danskurs? Saknar alla tounduer, plieer, grand plieer, arabequer, chasser, pasdepourer och  allt vad de heter! SAKNAAAAAAAAR!!!!!
 
Nej  ska fortsätta med mitt plugg, sen gymmet!
 
PUSSSSSSS!

Aoutch!

Aj aj aj! Gymma med Liza i tisdags kväll och idag kom träningsvärken som ett brev på posten! Aj som f#n! Och idag vart de ett pass på F&S med och de var ett riktigt bra pass fullt ös medvetslös! Blir gym i morgon med :) Så nu ska jag tametusan komma igång igen! Siffrorna på vågen har garanterat ökat och de är fan inte okej! Så nu ska de droppas några kilo :) så man kan fylla på med lite till runt jul haha. Nej då. Har ju dessutom vart hos en dietist som sa en del vettiga saker. Så ska byta ut vissa produkter mot lite mera fiberrika och med mindre socker och sötningsmedel. Sen när jag ska till min diabetes ssk så ska de börjas räknas kolhydrater så man får bättre koll på vad man stoppar i sig och bättre koll på hur mkt insulin som behövs! Fett taggad på allt :) time to make a förändring! Hehe.

Va tycks om mina såkallade muskler? Hahaha what a joke! xD