20 juni 2012!

Yes nu har sommarschemat kickat igång. Har jobbat 7-14 tisdag i idag. Ledig imorgon sen jobb fram tills måndag. Så ja i morgon blir det äckligt mkt plugg och förhoppningsvis massa sol!!!! :) nej nu ska jag crasha i sängen. Sweet dreams!


This is how I roll!

Dags och ta tag i läxberget! Och ja de är bara kurslitteratur till två små ynka uppgifter! Så dont worry! :)


Damn I look just like my f*ckin dad

Usch och fy va lite som har hänt här idag. Eller? Och f*n ta serier! Nu är jag helt besatt av one tree hill. Jag har inte tid med detta! HAHA! Har malt igenom två säsonger på 1 ½ vecka! Damn de är inte okej! Kan det inte finnas serier som kan gynna mitt plugg? :D HAHA!

Så nu är det bestämt - GRÖNAN!!! Wihooo! Jag och min böna kommer och bli som två små 10 åringar igen! ^^

Så denna vecka är nu helt inbokad, månd-tisd = PLUGGA!!! Onsd= Sthlm o grönan!! Tord= tandläkarn :/ Fred=Thess-time! :) Helgen=plugga!!!!! Wihoo!;)

Jag ser sanningen i dina lögner!

Jösses marie kex! Idag är jag en trött-chey-som-är-äckligt-övertrött!! :)
Sista dagen på NVAD - närvården idag. Tråkigt, men skönt. Nu har jag "ledigt" i ca en vecka sen drar sommarschemat igång varierat med studier. Så denna "lediga" vecka ska jag försöka och plugga arslet av mig. Måste verkligen. OCH här ska de varvas med träning. Känner hur allt bara växer. Ärligt - gravidmage på mig som inte ens är gravid! EUW! Fan de är ju nasty! :p.

Asså jag vet att jag är oversize, men jag tycker iaf att de är lite äckligt med fett på kroppen. Jag blir så äcklad av mitt egna fett. Jyäk! Så deffa bigtime typ. Eller nej, skippa allt som heter kolhydrater, booz/liquid! Och japp jag är freaking serious! Och hej hej keso, kesella, sallader, kött, firre, blomkålsmos osv! Fan hej då babyfat!
Så time to work out! Antigen skallen eller kroppen! :) Ja jag vet att de är beach 2012, men jag har aldrig sagt att jag ska vara FIT för beach 2012, snarare 2042! HAHA!


Bild från sommaren 09! TRE ÅR SEDAN! :O


Awmajgad!

Haha! Sitter och pluggar förfullt, inte de roligaste kanske men jag måååste verkligen!

Igår så fick jag barret fixat, färgat och klippt! Så skönt!

Nej plugga!

Tjoho!

You think I'm pretty without any make up on!

Som jag har sagt hm säkert 100 ggr i denna blogg. Music makes my brain going! Seriöst! Va skulle jag göra utan musik, sång och dans? Sitta tyst och smälta in i mängden? Vara extrem och vara over the top? Njäe!
Musikens värld till talar mig så mycket mera än go over the top eller smälta in i folk samlingen med osäkra människor. Musiken har hjälpt mig så sjukt mycket under min livstid! :) Och det är jag så glad över, musiken och dansen - thankyou god! HAHA!
Från att vakna på helt jävla fel sida, så drar man igång lite musik som speglar ens humör, så switchar man låt till en lite upp tempo och goodfeeling musik så BADAM så är jag igång! Som nu i bilen VARJE morgon/dag jag åker till praktiken så lyssnar jag på "DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG!!!!" Varför? JO för jag blir så äckligt pepp och drar upp smilbanden till månen och tillbaka! OCH dessutom så dansar jag nästan ståendes och kör bil samtidigt, så är kanske en trafikskada? Njäääe! Dessutom den låten gör att jag pallar och mitt feta arsle runt spåret, upp ur sängen. DÅ kan jag nog säga att låten ligger på topplistan hos mig, haha! Grym! OCH Glee musiken - AWESOME!

Nej nog bladdrar om musiken, jag tror ni hajjar grejen!

Tjingtjing! :)

Let's get together and feel all right! :)

Idag så har jag vart i Västerås med syster och hennes grabbar och så Fredrik såklart! :)
Var till Erikslund o gick på ikea och i ngn butik, käkade någon pizzabuffe - farligt gott ^^. Efter lunchen blev de en vända på systemt och sedan billiga nisses! :) Sen blev de hemgång och tvättdags! :) Har redan hunnit tvätta 5 maskiner sen kl 5 ;) Känns grymt! Så nu är det bara torkning och så kvar! :)

Men nu ska jag plugga och göra klart uppgifterna och sedan slänga min in i en ny kurs! :)

Och imorgon ska barret fixas till! ÄNTLIGEN! Jag har inte slängt i färg i det sen April förra året, usch! ^^. Men hari nte bestämt mig om jag ska köra en ljusare ton eller mörkare. Hmm, besluts ångest AB! :D

I see your true colors!

Uwaligen! Har suttit med plugget sen halv tio kanske o har inte kommit speicellt långt! FAAN jag hatar min äckliga prestations ångest! Jag vill göra så bra i från mig att tillslut blir det bara kattskit av allt! Why?

Natten har vart sjuk den med. Har drömt så sjuka grejer inatt med, har nu i veckan drömt nästan samma sak 4 gånger. De är galet! Har drömt om ett instrumet/ultra ljud som man mäter urinblåsan med - en bladderscan helt enkelt, och som finns på avdelningen. Vet inte vad man ska säga att de för ett tecken men kanske att jag har vart kissnödig? HAHA vette fan. Har iaf drömt att jag har fått med mig den av misstag, och ja den är ganska stor och står på hjul. Så ja av misstag känns lite roligt :P haha!


Bladderscanern!

Ciao!