Midsommar helgen plus veckan som har vart.

Hej hej hallååå! :P.

Midsommar - ja vad gjorde jag då?
Jo justja, åkte och hämtade Tina på torsdagen, efter jobbet alltså :D.
På fredags förmiddagen/eftermiddagen så var jag o Tina hos Amanda. Vi gick upp dit med en liten söt blomma som passade Amanda perfekt :). Eftersom att den lilla kraken har ju opererats plus bentransplantation, poor little thing! Så ja vi gick upp dit o gav henne den och fikade o så. Men vi hann inte träffa henne så länge för hon skulle hem till sin Mormor o Morfar o vara där under helgen, så vi fikade med hennes mami, syster o så Söder, Carro o Nadja :). Vid halv sex tiden kom Kristin och hämtade upp oss, för att köra oss till Björn och Jessica där vi skulle dricka "lite" och grilla o spela kubb. Men drickandet blev kanske liite mkt!

Midsommar.              Midsommar

Vaknade upp med fetaste huvudvärken, två bulor och miljonersbiljoners blåmärke och massa minnerluckor. Låg inne på toan hela dagen typ, kunde inte käka o inte dricka för ja, det kom upp. Vid tre tiden gick vi till familjen Nordh där vi skulle grilla o spela kubb o dom andra drack, men inte ja o Tina. Så var vi där hela kvällen, riktigt kul faktiskt. Ville först inte med, men tur att jag gjorde de. Glömde lixom bort baksmällan :).


midsommar hos familjen Nordh      Midsommar hos familjen Nordh


På Söndagen, gjorde vi inte så mkt. Åkte till Jessica o Björn och hämtade min bort supna mobil :D :D <3 och Tina kollade efter sin tröja och hittade den. Sen kom Tinas papi o hämtade henne me motorcykeln ;).

Måndag - JOBB :/
Tisdag - JOBB :/
Onsdag (idag) - JOBB ( med övertid :) mera cash ) plus gym.
Torsdag ( imorrn) - JOBB :/ ( med övertid ) hem, städa, rensa garderoben, packa
Fredag - JOBB :/. Åka till Strängan till Tina.
Lördag - GÖTEBORG!
Söndag - GÖTEBORG!

16 o 17/6
Igår - Jobbade mellan 06.00 o 11.30. för att sedan åka hem och byta om eftersom att jag skulle in till Sala och fixa pass och sedan åka i väg till läkarn i Västerås. Där jag fick en gaaanska fet utskällning av min läkare (orkar inte gå in på varför). Efter sjukhuset åkte vi till Coop och handla sen raka vägen, med mig som chaufför ;). Gick ganska bra, enligt mig iaf ^^ Men frågar man mamma så säger väl hon ngt helt annat ^^.

Idag - Jobbat mellan 07.00 - 16,00. Fortfarande liiika segt om inte ännu segare, börjar trötta på att plocka dom där jääkla listorna. Jag vill göra ngt annat, typ packa eller stå vid sorteringen eller inleverans, men nejnej jag ska plocka listor - roooligt! Näe kan inte inte påstå. Men wtf ganska slappt ändå ^^. Efter jobbet, så har jag inte gjort ngt alls. Snackat lite me Tina i telen och kollat på tv. That's it, typ. Men nu äre duschen som gäller och sedan kuddischen ;).
15e Juni plus helgen som vart.

Jaha nu äre liiiite tomt här :(. Tinis och Josselijossan åkte nyss :/.

Men iaf i Fredags efter jobbet så åkte jag till Västerås och träffade Tina och Jossan för vi skulle gå på rixfm festivalen. Och Jessica och Björn körde mig bytheway :P. Så vi åkte till sippans med Jessica o Björn o käkade massa mat :P. Sen drog vi till Lögarängen och åkte lite karuseller och kollade runt innan hela grejen började. Massa dryga fjortisar o så framför oss. Dom flyttade på sig för att de var ngn som rökte framför dom så då ställde sig dom framför Jossan så tände hon en cigg och shiiit va chockade dom blev xD. Fettkuuul!! Sen när de va klart åkte ja o  Tina virvelvinden ^^ askul, det snurrade som faaaaan! :D. Sen drog vi ner på stan för att vänta på Jessica o Björn så vi åkte i skrapan hissen tvågånger till och med :P :D. Sen for vi hemåt ;).

På Lördagen så bestämde sig Tina och Jossan att dom ville stanna en natt till, why not lixom? :D. Så vi dansade dansmatta och gick ner till Icis och handlade mat, lunch och middag ;). Sen tillagade vi även lunchen - Tacolasang , mumma! Sen på kvällen åkte vi till Jessica och grillade - GOTT! Efter maten så spelade vi kort, och jag förlorade som alltid!!!! Hatar kortspel, speciellt om man förlorar!! Men men, åkte vi hem o gjorde inte så mkt mera än o sova :P.

Idag så vaknade jag av att Tina snarkade som F-A-N! Så då gick jag upp o lät dom sova vidare, visst e jag snäll? :D. Sen kom dom upp en timma senare så käka vi frukost och så. Sen blev de duschen för mig, i typ en timme. Brr va jag frös alltså, inte roligt at all :P. Sen blev de dansmatta igen ;) ;D. Och jag har kommit fram till att Jossan o Tinilini är väldigt duktiga på att dansa dansmatta :). Sen blidde de lunch o efter de lite mera dansmatta o sen kom Tinis pappa :/. Och nu har dom åkt hem. Men Tina kommer ju hit på Torsdag igen, om hon e frisk då vill säga. (Vilken hon nu MÅSTE vara!)

Näe usch imorgon ska ja till läkaren i Västerås, roooligt! 'Ser verkligen fram i mot det! Not!

Nej nu ska jag och mamma ut och övningsköra ;)