pepp pepp pepp

Har äntligen köpt nyårs outfiten :D nöjd nöjd nöööjd :)

blir en svart halterneck klänning och en lila bolero, och till det ska jag har svarta strumpbyxor och svarta pumps eller svarta stövlar :) jag är iaf fett nöjd. OCH fett pepp tills imorrn :D

PEPP PEPP PEPP!! :D

Tagga nyåååår :D

Nu är det inte långt kvar tills nyår :) hihi. Tagg tagg tagg tagg!
Känn pepp, känn pepp, pepp pepp pepp! :)

Vet dock inte vad jag ska ha på mig då men de lösersig :) Tina har ju med sig alla sina klänningar så :P hehe.
 
Iaf, Tinå kom igår och då skakade vi lite rumpa i skolan. Alltså vi repade in för projektarbetet ;) Gick bra tycker ja iaf :).
Sen när vi kom hem så lirade vi Guitar hero. Så nu har jag två låtar kvar på medium, sen så får jag lite flera :D hehe.
Senare på kvällen så kollade vi på mamma mia och moffade godis och pringles :D hehe. Gott ^^.

Och idag har inte gjort så mkt, eller?
Jo haha, vi har dansat :) He said she said. Och de gick oxå bra, jag och amanda fick peppa upp Tina lite, sen gick de som smort :) hihi.
Och sen har vi bara legat i min soffa och slöat :P.

Och imorgon blir det västerås :D yaay. Har inte vart där på år och daaar :).

Nej nu ska kila.

Ciao!

...

Kan man vara mera försvunnen i sig själv? Och dessutom känna sig bort glömd utav sig själv?
Jo de är nog det jag är, min personlighet har drunknat i min stora kropp.
Och dessutom hjärtat säger en sak, hjärnan säger en sak och kroppen något helt annat. Och just nu tänker jag, HUR FAN STÅR JAG UT? Och det gör jag inte heller.

Jag tänker bara negetiva tankar om mig själv, har alltid gjort. Har alltid vart hård mot mig själv, och ja det gäller allt mig själv, skolan, kärlek, kläder, hur jag ser ut och ja en jävla massa till. Jag trodde jag hade hittar mig själv Johanna Leffler men nej, tydligen inte. Jag måste nog vara den mest förvirrande och tråkigaste personen i universum.

Jag vill förbättra mig. Jag känner mig som en kung när jag kommer in i "dimman". Men sen när dimman har lättat och allt är som vanligt så känner jag mig som ingen, ja kag känner mig som luft. För det finns alltid någon som inte tycker om mig, någon som alltid är bättre än mig, någon som alltid är snyggare och sötare än mig. Men när man är inne i dimman så är allt så jävla bra, för då skiter jag i ALLT sånt. Då bräcker jag alla känns det som och PLUS jag är inte blyg längre heller. Jag kan gå fram och prata med en helt vilt främmande person, men annars skulle jag aldrig aldrig aldrig göra något sånt.

En till sak, jag vill vara liten igen! För när jag var liten så existerade knappt kärlek, utseende, hur man skulle vara och allt sånt jävla skit. Då var det " Hej jag heter Johanna och ÄLSKAR och leka med barbie dockor och dansa. Vill du bli kompis med mig?" Och nej jag var inte blyg när jag var liten, jag var social och glad. Men nu äre tvärt om. Om jag får välja på att prata och hålla tyst så håller jag nog helst tyst. Och även om jag är dansare och älskar och stå på scenen så är det en helt annan sak, för när man står på scenen och framför en publik så släpper allt. För då är det inte jag blyga Johanna Leffler som står där utan Johanna Leffler dansaren med attityd, som vågar ta plats, som vågar visa att HEJ HÄR ÄR JAG! KOLLA PÅ MIG FÖR JAG ÄR BÄST!
Och ja jag får höra de här på alla mina utvecklingssamtal och alla andra samtal med lärare - TA FÖR DIG! Va som du är på scenen på dansklasserna. Räck upp handen, för du kan mer än du tror. Våga tro på dig själv. Våga ta emot komplimanger.

But why oh why är det så jävla svårt för? För så fort någon säger något bra om mig så tänker jag, haha nu måste han/hon skämta med mig. Eller aha oj gud vilket roligt skämt. Eller oj nu sa han/hon det till fel person. Och visst jag tackar för det den personen sa men de går in genom ena örat och ut genom de andra. Så nej jag kan inte ta komplimanger. Spelar ingen roll vem som säger dom, om de skulle vara min familj eller mina närmsta vänner eller om de skulle vara en totalt okänd person som skulle säga det, de kommer ut lika fort som de kom in, om inte fortare ut än in. Snälla, hjälp mig?!

Åh så jävla trött och arg på mig själv! Sick and tierd of myself..

...

Ibland undrar jag om världen är orättvis mot mig eller jag är orättvis mot världen.
För just just nu, borde jag vara glad. Men nej. Jag har en stor klump imagen och känner att jag behöver skrika eller gråta men det går inte de är nästan tekniskt omöjligt. Tror nog att jag är lite trött på allt runt om kring mig, dont know why, men så är det. Vi bor lixom tre pers i en tvåa. Rimlig? Nej. Funderar mer och mer på de mamma sa, om att jag ska ta mormors lägenhet, fatta nice. Få vara själv, själv, själv. Enda minuset är de finns inget internet :/ men mamma sa att vi kanske kunde fixa dongel så :D hehe då jävlar flyttar jag dirket. Tar jag mitt playstation, mina dansmattor, mina filmer, mitt guitar hero och min dator och drar.

Så ja, jag vill bara här i från nu! nu nu nu !


Näe ska väl lira lite guitar hero nu.

Tjing tjong!

...

ALDRIG MER SALASTATT! Fan tråkigare ställe får man ju leta efter. Bara massa gamlingar, usch usch. Jag håller mig nog till uppsala eller västerås ute liv. Way better. För man kände sig lixom minder årig där inne. Euw. Sen TVÅHUNDRA spänn för och komma in! noway, att jag går dit igen.

but anyway. Julen har väl vart helt okej. Inte gjort så mkt, så ja den har vart boring. Men men.

TAGGA NYÅR SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Är så jävla pepp nu alltså :D heh. Give me newyear :D känn pepp, känn pepp, känn pepp pepp pepp pepp! Så tagga om tagga till tagga nytt ;) fett tagg är jag iaf :D

Mst bege mig ut i mellandags rean snart :D I need a new dress for new year. You know dressed för sucess ;) :P hehe.

Näe ska kila nu ska käka JULMAT igen :/

tisdag 23/12

Jul jul strålande jul, glans över vita skogar!

Usch ja imorgon är det julafton, känns lite små skumt faktiskt :P. Var är julstämningen lixom, trodde den skulle komma i går nr jag handlade julklappar men icke, eller att den skulle komma i dag när jag slog in dom men icke, eller när jag skulle klä granen men nej inte då heller får hoppas att den kommer nu när jag ska äta julskinka :)OCH ja där kom den :) lyssnar nu på All I want for christmas is you med Mariah Carey.

Och fyfasen va gott de va med chrismas ham, eller säger man så? xD haha. Shit nu är jag aspepp på jul för nu har mamma lagt fram julklapparna framför granen :O, vill ju bara klämma, känna och ruska på dom :P hihi. Känner mig som fem år igen ^^.
Men nu kommer de knvigaste, vadska jag ha på mig imorrn? oO hur ska jag ha håret? oO haha, håret blir nog plattat skulle jag tro ^^ hehe och de blir nog till och ha på sig klänning, men vilken? oO haha. Shit va nojig jag låter xD hahahahaha.

All I want for christmas is you♥

....

Om ett dygn är det julafton :D. Både roligt och inte roligt.
Shit vad mycket som har hänt på ett jävla år. Gud vilken obehaglig känsla jag fick ikroppen. Jag är på väg och bli vuxen oO. Hatar när just det ploppar upp i huvudet VUXEN! Jag lixom, vuxen. Dessutom är det här mitt sista jullov, och när jag tänker på de blir klumpen imagen ännu större, värre och hårdare. Ärligt det gör mig illa mående. För snart går jag inte i skolan längre, då jobbar jag. Eller visst jag kanske visst går i skolan, men då äre högskola, universitet, komvux, folkhögskola eller ngt sånt och hallå hur vuxen är man inte om man går på typ högskola eller universitet?
Och när man jobbar/pluggar på så pass hög nivå så har man oftast eget boende och körkort oO.
visst jag vet vad jag vill med mitt liv, men hallå jag är fortfarande ett barn, enligt mig själv iallafall och säkert enligt många flera. Som min mamma hon tycker de känns lika konstigt varje gång jag ska ut på krogen med mina kompisar. OCH jag tycker de känns lika konstigt :P.

Tänkte på en sak nu ikväll, varför har jag så jävla svårt och visa känslor för nya människor? Som ta dom imin klass t.ex. jag har gått med dom i två år och förns nu kan jag vara mig själv, visa känslor, hur jag känner och hur jag mår. Hur sjukt är inte det?

Och nu snöar jag in på samma gamla vanliga ämne - kärlek. Jag, Gunilla och Michaela är lite smått ensamvargar i våran klass. Vi är dom enda som inte har haft pojkvän under gymnasie tiden. Visst kan förstå att jag inte har haft ngn men Nillsson och Kelan lixom? Helt rubbat. Och ja jag vet jag är hård mot mig själv och nej jag söker ingens medkänslor.
But heey, I am used to it, to always bee choose last of everyone.
Killar kommer killar går men vännerna består, så har de iaf vart för mig under gymnasiet. And I'm so happy for it.
Och Jag vet att jag borde vara glad för det jag har men nej, det är så jävla svårt och vara det. För man inser inte vad man har att förlora förns man förlorar det. And that's pretty awful and horrible. Men så är livet.
Dessutom det är snart jul, som jag kommer och fria med min familj som älskar mig för den Jag är. Och jag får vara med människor som jag älskar för dom dom är. Och det borde jag vara glad för, för det finns människor här i världen, ja till och med i sverige som får fira sin julafton alldeles själva, i ett kallt gatuhörn, utan mat, värme och utan människor som älskar dom.
Att jag aldrig ger upp! Jag klagar för inget! Why oh why?!

Ge mig en ny hjärna och ett nytt sätt och tänka på tack, thats what I want for christmas!

I sing now, for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near

To my people listen up
When I miss somebody
When she need somebody
When she had somebody
Somebody to somebody
That made you feel like somebody
That somebody is gone
You need somebody

So I have to hold on to my emotions!

<3

Dan före dan före doppar dan.

Tack therese för att du ville följa med mig in till stan och julhandla :) Så nu har jag minst en julklapp åt dom jag ska ha åt ; ) Men ska till sala nu och köpa julmat och mera julklappar : ). Bloggar mera sen : P

You can put the blame on me

Gud va jag är fjantig jag klagar för inget. När de finns folk som har det så jävla mkt värre än vad jag har. Shit! Blir fan arg på mig själv :S

Men men. TAGGA NYÅR! Som fan alltså, så jävla pepp :D.
Ngn som har ngt förslag på vart man kan köpa en snygg klänning? :)

Allting stannar upp när jag ser dig hjärtat bulltar fort,
jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand men nångting hindrar dig
Vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
Men du förvirrat ler, det här är ingen lek
Jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig 


SUCK, FUCK!

Shit. Hela julen kan ta sig i röven! Jag får skit för att jag har haft julshowen uppe iröven och sedan för att jag har haft skola, turné och sedan nattjobbet på posten OCH för att jag inte har köpt en enda julklapp. Jag har en julklapp och den är till mormor men den har mamma köpt åt mig. GAH!  Fan just för tillfället hatar jag julen. För man måste vara så glad , trevlig och posetiv OCH pigg OCh nej för tillfället är jag ingen glad, trevlig eller positiv person. Har inte vart på ett halv år, eller nej där ljög jag men sen mormor flyttade hit. Förlåt mormor men visst jag älskar dig. Men just nu kvittar det. För du hackar ändå bara på mig om hur dålig jag är på allt, hur kräsen jag och alla fel jag gör, du till och med klagar på hur jag tänker. WTF är du så mycket bättre eller? Fuck no att du är.

Fick ju då reda på igår att min äldsta syster som jag inte har pratat med på svinlänge har fått blodproppar i hjärnan. Känns ju kul. 28 år och redan problem med sånt. Håller mina tummar och tår för dig syster! Och förlåt för att jag är sämst på att hålla kontakten. Förlåt till tusen!

De ända pluset idag är att jag inte behöver jobba inatt :)

Blev erbjuden och flytta in i mormors lägenhet idag, ska nog fan ta de erbjudanet.

Och imorrn blir de julhandling oO, ngn som vill joina?

Näe ska kila.

Ciao


Jullov?

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har haft full rulle även denna vecka.
Började ju då och jobba på posten i söndagsnatt. Helt okej, men oj så seg man blir.
Sov cirka 2-3 timmar natten mellan söndag och måndag, och då på dagen hade jag skola :P, och nej de var inte så jobbgt.
Och natten mellan måndag och tisdag sov jag nog inte mkt heller, och fyfan va segt det var och jobba xD haha.Men vi hade ju avslappning på baletten och ja jag sov ^^.  Så när vi kom hem till Väng  så tog vi oss en tupplur, fett nice :). Så natten gick finfint, allt gick bra inga insomningar under kodningen :P haha.

OCH när vi skulle upp på morgonen så hade vi ställt klockan på halv åtta. Så vaknar jag av att Therese tar tag i mit och skriker JOHANNA KLOCKAN ÄR HALV NIO!!. Jag flyger upp ur sängen och tror att hon skämtar, så jag tar upp min mobil ( eller jag tror att de är min mobil ), och inser då att ja klockan är halv nio :P. Och att Therese hade 6 missade samtal :P hehe. så vi fick lite panik, så vi vände upp och ner på hela huset, iaf vi kom i väg och var på Brantan 08.50, där vi skulle dansa och göra reklam för dansprogrammet. Altl gick finfint så efter det när vi skulle ner till stationen så vid musikens hus, så höll vi på och krocka inte så roligt, fyfan va jag var skakis. Så när jag väl var hemma i heby :) så sov jag lite till ^^ och sedan var det redovisningsmöte för gympan, så fick man lite cash. Så åkte jag med Tilda in till stan och sedan till posten och jobba igen :P.

Haha gissa vad som hände på torsdagsmorgonen? JO vi försov oss igen ^^, så fick panik även denna morgon, men vi kom iväg och for till Gottsunda även där skulle vi dansa och göra reklam. Vi kom itid nästan iaf :P hehe, dansade och allt gick bra sen så mellan föreställningarna så skulle jag, Camilla, Laura, Sanna, Julia, Tinna och Pihl ner till centrum och handla lite :P. Så vi drog til Willys så försvinner  Sanna, Julia, Tinna och Pihl, vi gick rune och letade efter dom men icke inga där inte, så vi handlade vårat och så drog vi tbx till skolan, och när vi kommer tbx SÅ har allt börjat. Helena var skitsur och Sanna, Julia, Tinna och Pihl va där. Först fick vi inte vara med för att vi kom försent. Sen kom Joanna och hon fick vara med då sprang jag och Laura runt och var med iaf :P hehe.
Efter föreställningarna så åkte vi ner på stan och satte in alla pengar till studentkryssningen på mitt konto :P. Sen pös jag och Thess till vänge och självklart sov :P hehe. OCH SÅ KLART FICK VI JULLOV IDAAAAG :D
Sen jobb ofc! Efter jobbet åkte vi hem till Vittinge och Heby, så jag sov hemma så jävla nice.

Ja igår så sov jag till tre halv fyra ungefär :P så jääävla niiiice :D. Sen där vi fem så började jag och fixa mig för att vi skulle till millan och gratta henne, eftersom att hon fyllde år dagen innan. Så i käkade cheescake och glass, dom andra drack men inte Jag Thess eller Kelan.
Sen drog jag och Thess och käkade pizza i Vänge och sedan körde vi thess bröder till deras studio sen hem och böt om sen blev de jobba igen :P.

Och nu idag, vaknade jag runt tre gick upp och käka frukost sen tjugo minuter senare vare mat :P haha, vilket fetto jag är :P. Ska väl snart hoppa in i duschen

Så Ciao!

Justja den här låten är fett braa Rastegar feat Patrizia - om vi inte


Veckan som har gått :)

Den här veckan har vart helt otrolig. Både på ett positivt och negativt sätt.

Måndagen bestod av genomdrag av hela showen. Gick pissigt äckligt dåligt för oss alla :P haha. Och ingen utav oss såg speciellt utvilade ut :P. Min förra mentor kom fram till mig och sa massa saker t.ex. "Jag tror jag precis har insett att du kan dansa, och koreografera". MAN ba ah taaaaaaack, fuckface! Never mind..

Tisdagen så började vi och bygga scenen och plocka fram stolar och massa SAKER! Vi städade även i gympasalen. Och vet ni de som de sjukaste? IT WAS FUN! :D. Kan bero på  att vi treor är så jävla sköna och underbara ;D. Efter det skulle vi ha genrep, men vi blev ju som sagt TVÅ timmar försenade. Men vi hoppade runt i stora danssalen och lyssnade på barnmusik :D satan va kul de va :). Sen när vi väl kom igång så gick det sämre än dagen innan haha. Men ett genrep ska alltid gå SKIT för då kan de aldrig gå sämre på föreställningarna :D hehe. De var ju då meningen att jag, Thess, Frida och Millan skulle ha sovigt i skolan men de blev inte så. Så jag och Thess åkte hem till mig och färgade våra hår och satte i mitt löshår så nu har jag låååååååååååångthår och mööörkt :) AND I LOVE IT!

Onsdagen tidig dag iskolan, var svinnervös. Maria våran förra Jazz lärare kom och kollade på oss. Hon sa att jag hade utvecklats jättemkt sen sist :). Iaf, föreställningarna gick helt okej, efter det körde Thess upp mig till posten för att jag skulle koda, och under den tiden åkte Millan, Thess och Frida och handlade food, eftersom att vi skulle sova i skolan. Men jag kuggade kodningen, as usual. Men sen så hämtade dom upp mig och vi drog till Gränby och köpte food åt mig :P sen ner till skolan och härjade. Vi käkade sen drog vi igång Bring it on 3, senare så fixade Thess Fridas löshår, och hujedamig va vi skrattade. Och Thess tyckte vi var dryga xD haha, konstigt. När vi fippla med de så kollade Millan på ngn film, typ porr :P haha. Sen så drog vi igång en till film säg att du älskar mig. Usch hemsk film. Under kvällens gång hörde vi lite små dunsar, här och var. Och då sa Frida att om man sitter själv inne vid datorn så hör man ngn gå uppe på loftet :| så ja det spökar nere på dansen. Sen drog Thess till jobbet där vi 23 tiden. Va gjorde vi sen`? pratade, skrattade och flumma antar jag :P och så hörde vi en fet duns, och blev livrädda, uhuh. Sen så börja vi asgrava :P haha. Sen så bäddade vi och gick och la oss och drog i gång bring it on 4 - in it to win it. Sen somna vi som klubbade oxar vi halv fyra fyra. Vi vakna inte ens när Therese kom tbx vid kvart över fyra :P haha.

Torsdagen så vaknade jag upp utav att ngn öppna dörren in till elevrummet och kollar på oss och sedan börjar den personen och fnissa. Men jag somnade om och vaknar av att en annan person öppnar dörren kollar på oss och börjar fnissa. Men jag somnar om igen :P hehe. Och vaknar av att Thess mobilpiper och då kollar vi alla på klockan och då ärden tjugo över tio. Nice. Så vi gick upp och så går förbi lärarrummet och hör en bekantröst säga, jävla kamera. Och de var jazzhelena :P. Och då säger hon till mig, va rofylld du ser ut när du sover. Haha wtf xD. Iaf sen hade vi föreställning vid 13 och de gick bra :) förutom att Frida blev ner puttad under Pink xD haha fyfan va jag skrattade då :P, Iaf, upp till posten efter föreställningen, Thess körde mig som tur va :D. Klarade ju då kodningsprovet yaay på första men var tvungen och göra de en gång till ändå, why lixom. Iaf sen så fick jag gå på utbildning. Så ner till skolan, sminkade om oss o så var de föreställning again :D. Mamma, Jessica, Björn, Elina, Bettsy a.k.a Bettan och TINA var och kollade på mig ^^ it was fuuun. Fick blommor, mkt fina :). Sen så skulle vi köra Tinå till enköping men hon slaggade hos mig istället :D.

Fredagen så va jag seeeeeeg :P. Vi segade ashell don't know why. Tina skulle åka med tåget som gick 10.44 från heby så när vi är på väg dit så typ tjugo i åker tåget FÖRBI oss. Fuck! Tina ringde hennes papi och bla bla bla. Väl i skolan så fick jag och Thess stressa för vi kom dit halv ett (A) haha, och föreställningen började ett :P. Iaf vi kom dit iaf :P. Efter dansshowen så blev det till att pröva ut studentmössa :D så nu har jag beställt de en diamantmössa med estetband, pin och estetfärgen på stenen, beställde även mjukisar, tjocktröja, champangglas, penna och flasköppnare :). Sen upp till posten igen för utbildning, gick finfint. Ner till skolan igen och skaka lite rumpa, och allt gick som det skulle. Var ju dock sista föreställningen :(. Lite tråkigt. Men i sista dansen på typ sista steget så knullar mitt knä sig snett :P haha! Ja jag pajade det. Grät som en TOK, grät så mkt att jag inte kunde andas. Så tack tjejer för erat stöd, framför allt tack till Julia.
Sen så plockade vi ihop scenen, och sedan begav vi oss hem.

Lördagen började med att mamma skriker på mig att gå upp. Iaf skulle till gissa? Ja precis posten. Så åkte dit fortsatte med utbildningen och gjorde sedan slutprovet. Jag skulle vara där mellan 10-14 men vart där mellan 10-16 yaay. Och eftersom att jag skulle till Knivsta och vara där till 17. Så tänkte jagFUCK mina planer för ikväll går i kraash. Så får jag ett medelande av mamma "Ring Therese, vi har en plan". Okej, så jag ringde henne och då säger hon att hon har plockat i hop lite kläder och smink till mig så jag kunde följa med :). How cute lixom. Så när vi skulle hämta upp Sabbe så hände de ngt roligt:P. Vi skulle åka över ett övergångställe så står en unge och en mamma där, men dom står med ryggen emot oss och övergångsstället. Så börjar ungen gå ut över övergångstället. Therese bromsar och morsan springer över ungen så ungen ligger raklång på marken. Hon föll som när en kägla blir träffad av ett bowlingklot. Och morsan kommer och bokstavligen rycker upp dörren. Står och skäller på Therese. Grejen är den att ungen går över vägen själv sen och står på andra sidan och håller sig för knäna som blöder. SCHYST MORSA LIXOM!
Så sen vi puffade i väg till Knifetown. Kom dit käkade och sedan vart de lite dött men sen så korkade vi upp drickan, och då jävlar. Och fan va vi dansade brudar :D it waaas fuuun like hell. De ända negativa med kvällen var att jag inte hade ngn mottagning på mobilen :P haha. Blev lite mkt och dricka där mot slutet kanske :P haha. När vi skulle släppa av Chatrine så drog Thess på full volym på sterion och Jag, Josse och Chatrine står och dansar på ngn parkering xD haha.

Kvällens party låååååt :D
 


Idag så har jag inte gjort mkt alls, vart på 18 och 49 års partaj. Fikade och träffade släkten. OCH alla säger att jag mst ha rasat ivikt :P hähä. Men nej de har jag inte.
Näe ska sova nu, börjar ju som sagt och jobba inatt 23.45 till 05.00. Sen slaggar jag i Nåstuna. Och kommer nog inte komma hem på hela veckan. Så finns på mobilen om de är ngt ;)

Puss och kram och nyp istjärten ;)

13 december

Julshowen 2008 in my heart! Fy fan va kul jag har haft :), pajade dock knät igår på sista dansen som tur va. Men shit va ont det gjorde. Kan ju då säga att jag har inte så lätt till tårar, men då oj oj oj det sprutade :P haha. Och mina underbara klasskompisar hjälpte mig som fan, gav mig vatten och knäskydd och massa. Och de är jag grymt tacksam för. Tack så hemskt mycket tjejer <3. Och framför allt tack till Julia Mattsson, som tröstade och stötta och en massa. Tack tjejen :). Nej nu ska jag på kurs. Ciao

9 december

genrep idag. Vi var 2 timmar, just precis TVÅ timmar försenade, massa strul me elen o så. Sen när vi väl drog igång så gick det bajs t.ex. på bleeding love så slog thess mig imagen så att jag nästan tappa luften:P o på samma gång drog jag i snöret till hennes klänning så den åkte typ av xD haha kaos! Men sen så åkte jag och thess hem till hebban och fixade våra hår, färga och lite annat;). Och justja imorrn e det PREMIÄR :D tagg som fan. Och maria kommer och kollar i morrn, ska bli kul. Näe sovtajm. Gonatt

7 december

Jaja, va hände igår då?
Jo de blev utgång med Therese som chaufför och så med Louise a.k.a Roger, Robin, Mike/Majken(?), Mange och Jonas. Det var fan kul, som fan helt enkelt. Vi drog från Sala vid 11 tiden typ så kom till Konrad vid tjugo i 12 kanske, och fyfan vilket ös.. Alltås de brukar ju var rätt mkt folk på typ people och rätt bra drag där men fan släng er iväggen people, KONRAD rules! Askul. Ashärligt folk oxå.
Och vet ni vem som vann tävlingen utav mig, Therese och Louise? Kanske ska förklara tävlingen innan jag avslöjar :P. Jo om en kille typ sa typ Tja/Hej (a eller ngt sånt) bruden/snygging/heting (you get my point), eller om en kille tog en på rumpan or so, eller ville ha en nummer, yeah I think you get my point by now, helt enkelt om en kille raggade på en :P hehe. Så fick man ett poäng. And guess how won? Jag :D. tvåa kom Lousie och sist Therese :P.

Jag och Louise blev ju uppraggade by some guys när vi skulle på toa hehe så vi stod och snacka med dom i typ 20 minuter sen kom vi på att vi var kissnödiga xD, lite kul :P.
Och fyfan va dyrt det var och parkera. HELT TRE SPÄNN! Dyrt va? Knappt att man hade råd xD haha.

Kom hem typ HALV FEM! och vaknade 11 imorse oO, så fattar ni hur trött jag är idag? haha, eller de är inte så farligt.

Nej nu ska jag käka potatisgratäng och kött :D gött!!

6 december

Jävlar vad tiden springer iväg. Jag kommer ihåg när jag och thess sökte jobbet på posten. Och när jag fick lappen där de stod att jag skulle på introduktionskurs in för julkortssorterandet och där stod det 6december och då tänkte jag fan va långt de är tills dess. Men fan tiden och dagarna har bara sprungit i väg. OCH på tisdag bygger vi scen och har genrep inför julshowen som har premiär på onsdag :O mamma! O jag har inte fixat alla kläder ännu xD haha. Så har ngn en svartväst o låna ut? :P. Ska kila. Ciao

5 december

fifan va skönt sovit som en stock inatt fett näääjs :D

OCH fan va bloggen är seg, förra inlägget skrev jag igår men kom upp typ nu :S

Iaf, lite träning idag :) sen så genomdrag av julshowen, hoppas de går bra (:

Näe ska bränna CDn nu sen dra

Tjo len!

4 decemberSå jävla trött på falskheter, bitchigheter, JA falskspel helt enkelt. Mst jag alltid vra så jävla blåögd och aldrig se sanningen? Eller iallafall inse den. Och är trött på att den den dåliga kritiken hela tiden. WTF!!
Skjut mig ngn! To damn sick and tierd of this fucking shit.

Fuck you, you'r fucking fuck!

Iallafall, mina små barn va så duktiga idag (:, så jävla söta allihop! ^^. Så sista barngympan för detta år, skönt ^^. Kan man koncentrera sig på julshowen och projektarbetet. Efter gympan så drog jag och mamma till bibblan, wow där var det typ 100 år sen jag var :P, sen dog vi till Åsa (ordförande i gymnastikföreningen) och hämtade newbody grejerna så nu har jag man fått nya trosor och sportbh - NICE! Sen har de inte hänt så mkt, bara chilli dillat lixom ;D haha. Ska bränna den där jäjkla cd, nu. Eller imorgon kanske :P xD haha. Eller den mst vara bränd och klar imorrn så ^^.

4 december

HAHA fett ägd!

Julshowen dampar jag snett på. Och vi fick bra cred till min streetkoreografi idag :D bra energi, bra steg, hänger bra i hop och massa mera :D fett!

Efterskolan blir det gympapumpa ;) barngympa dock, så uppvisning och fika ;) gött!

Ciao!

2 december

Oh hujedamig. Död död död! Och ont ont ont, i mina knän, i mitt huvud och i min kropp! Damn. Cirka en vecka kvar till premiären till julshowen. Ngn som vill kolla? Har ju nu två biljetter över om inte flera så let me know if you wanna go ; ). Ska sova nu. Puss och kram och nyp i stjärten ; ).